Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM REPORTAŽA

Svjedoci drame u K. Toplicama: 'Mali od početka godine ne ide u školu, a ljude pitajte što misle o ocu'

17.09.2021.
u 10:14

Proveli smo dan s mještanima Krapinskih Toplica, mjesta koje je proteklih dana u svim medijima zbog podjela i incidenata ispred osnovne škole. “Koliko ima antimaskera? Mislimo da bismo domaće mogli prebrojiti na prste jedne ruke. Ali dolaze sa strane”, kažu nam građani.

Komentara 70

DU
Deleted user
14:21 17.09.2021.

Otac i majka su KRIVI ! Dijete to ne razumije nego žrtva kr...a! Ovdje treba pravobraniteljica z adjecu uzeti stvar u svoju ruku i uključiti državno odvjetništvo te otvoriti postupak zbrinjavanja dijeteta u drugu obitelj. Odvratno ponašanje roditelja. KAO DA JE SAMO U HRVATSKOJ TAKO! Maske nose djeca u školi i u Njemačkoj, Švicarskoj, Italiji i Asutriji. Kaj je on nekaj bolje od nas drugih?????????

Avatar matalan
matalan
21:23 17.09.2021.

Bicikl šteler iz primoštena burnog živi zvjezdane trenutke u pitomom Zagorju...u rodnom kršu krpao bi vrčine i nitko ne bi znao za njega...ovako korona mu udarila ka južina u ludaru...

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
11:59 17.09.2021.

"Otac dječaka rekao je za 24sata da dječak ne ide u školu jer ne želi staviti masku koja krši Božje i prirodne zakone."....Treba li što dodati? Prikaz profila antimaskera u punom sjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?