Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPIRKA IZMEĐU MINISTRA I PREDSJEDNIKA

Malenica odgovorio Milanoviću: Jedino što preostaje je napadati na osobnoj razini

Ministar Malenica predstavio sustav e-propusnica za građane
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
25.03.2021.
u 16:25

O tome kako sam predavao na Veleučilište u Šibeniku mogu svjedočiti stotine studenata. Prenositi svoje znanje na mlađe generacije mogu razumjeti samo oni koji su imali i imaju tu čast, poručio je ministar Malenica

Nakon što je jučer predsjednik Zoran Milanović rekao kako ministar Ivan Malenica 'predaje pravo u Šibeniku komunalnim radnicima', a danas se ispričao studentima stručnih studija Veleučilišta u Šibeniku gdje Malenica predaje, oglasio se i ministar.

– U nedostatku argumenata, jedino što preostaje je napadati na osobnoj razini. O tome kako sam predavao na Veleučilište u Šibeniku mogu svjedočiti stotine studenata. Prenositi svoje znanje na mlađe generacije mogu razumjeti samo oni koji su imali i imaju tu čast! – napisao je na Facebooku ministar Malenica.

U nedostatku argumenata, jedino što preostaje je napadati na osobnoj razini. O tome kako sam predavao na Veleučilište u...

Objavljuje Ivan MalenicaČetvrtak, 25. ožujka 2021.

 

– Studentice i studente stručnih studija nepotrebno sam spomenuo u svog javnom istupu u Cresu. Ako ih je moja izjava uvrijedila, ispričavam im se, jer mi to nije bila namjera. Dapače, siguran sam da bi svaka studentica i student stručnih studija mogli predavati ministru pravosuđa i uprave Ivanu Malenici bolje i kvalitetnije nego on njima – objavio je pak ranije predsjednik Milanović.

Spornu izjavu dao je jučer na Cresu, a osim na ministra Malenicu, obrušio se i na predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića te javnu televiziju koju je više puta nazvao Yutelom.

VIDEO Milanović o imenovanju predsjednika Vrhovnog suda

Ključne riječi

Komentara 19

IM
imamohrvatsku
17:07 25.03.2021.

Malenca je stručnjak. Profesor je profesor neovisno to tome kome predaje. Moj susjed je šef u firmi s 2 zaposlena al je šef. To je bitno, to se računa.

Avatar gusjenica
gusjenica
19:17 25.03.2021.

Da li je moguće da netko tako nekulturan , kao Zoran Milanović, može ovako visoko kotirati u našoj državi ?

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
05:26 26.03.2021.

Milanović je ušao u povijest, a ovog lika nitko se neće ni sjećati za par godina. Zaboravit će ga i komunalci Šibenika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije