Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljeni

Makljaža na Viru: obračunali se šakama, palicom, autom...

Vir
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
19.04.2019.
u 11:37

Policija izvještava da su 41-godišnjak i 49-godišnjak dovedeni u službene prostorije policije, te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje. Kazneno su prijavljeni

U srijedu, 17. travnja oko 20,30 sati u Viru došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba u kojem su sudjelovale dvije muške osobe u dobi od 49 i 69 godina, kojom prilikom je 69-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. U verbalni i fizički sukob su se tada umiješale tri muške osobe u dobi od 34, 24 i 41 godinu. Tom prilikom je 41-godišnjak vozilom lakše ozlijedio 24-godišnjaka dok je palicom udario 34-godišnjaka i tom prilikom ga lakše ozlijedio nakon čega je i oštetio njegovo vozilo, a potom se udaljio s mjesta događaja - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Policija izvještava da su 41-godišnjak i 49-godišnjak dovedeni u službene prostorije policije, te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem 41-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu zbog dva kaznena djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju i kaznenog djela oštećenje tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ protiv 49-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Pogledajte i video sukoba navijača na zagrebačkoj Trešnjevci:

 

Ključne riječi

Komentara 1

IB
ibiza
15:53 19.04.2019.

primitivcine ,trebalo bi ih sve na samarat po redu , sta neznaju problem rijesiti razgovorom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije