Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćna mora
Povratak na članak

Majstori su traljavo obavili posao i zato im ne želim platiti radove

Tužbu Davora Caleka, vlasnika i direktora tvrtke Enex-holding, prihvatio je trgovački sud u Rijeci, a Stipanić sada želi obnovu postupka i nove svjedoke

Komentari 2

X2
xychhr-200
11:14 16.12.2010.

Živjeli hrvatski \"Majstori\"...!!!

VL
MI
Mirel
15:18 16.12.2010.

Danas aKo covjek u Hrvatskoj nesto gradi, renorvira ili slicno, loto sestica je pronaci prave majstore. Sve ovE firmice, to su sami LOPOVI, das im novac, a i ako naprave NEVALJA. Naj pametnije je nedavati unaprijed, kad napravi, a uu toku gradnje svaki dan kontrolisat, jer smuva dok se okrenes, pa tek kad napravi i ako je dobro, posteno platiti. AL DAT NOVAC U NAPRIJED MA NI U LUDILU, SIGURNO CES BIT IZIGRAN, NEVJERUJ NIKAKVIM UGOVORIMA I SUDOVIMA SVE JE TO BAGRA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.