Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjeno približavanje

Majka zbog neuspjeha u školi gušila maloljetnu kćer, privedena u Rijeci

Zlostavljanje
Foto: Pixabay
28.11.2016.
u 09:40

Sudac istrage Vlado Bosner nije prihvatio prijedlog tužiteljice o zadržavanju u istražnom zatvoru, već se odlučio za mjere opreza kojima će se osigurati mir u kući te izbjeći mogući novi sukob

U riječki istražni centar Županijskog suda jučer je privedena S.S. (54) iz naselja u Gorskom kotaru zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji. Spominje se da je majka bila revoltirana školskim neuspjehom kćeri pa je fizički nasrnula na nju i navodno je gušila jastukom, kako piše Novi list.

Nakon intervencije, policija je pronašla i nož zamotan u krpi. Majka ima i tri punoljetne kćeri, a dosad nije bila osumnjičena. Sudac istrage Vlado Bosner nije prihvatio prijedlog tužiteljice o zadržavanju u istražnom zatvoru, već se odlučio za mjere opreza kojima će se osigurati mir u kući te izbjeći mogući novi sukob. 

Osumnjičena majka preselit će se kod starije kćeri u Rijeku, a maloljetna kći ostaje u Gorskom kotaru. Majci je zabranjeno približavanje kćeri na udaljenost od sto metara te uspostavljanje bilo kakvog kontakta.

>> Povučen nacrt kontroverznog zakona o spolnom zlostavljanju maloljetnica u Turskoj

Komentara 6

Avatar Vuglec
Vuglec
12:01 28.11.2016.

Ovo nije istina, žene ne mogu biti nasilne tvrde Neva Telle i Sanja Sarnavka. Treba ratificirati istanbulsku konvenciju koja kaže da je nasilje rodno uvjetovano, drugim riječima muškarci su univerzalni nasilnici.

OB
ObrenM
13:07 28.11.2016.

Sada feministkinje sricu pismeno o opravdanosti "majcinskog" postupka.Kada ubije tek rodjeno cedo,onda je u pitanju postporodjajna depresija,a sada ce obzirom na godine(54)biti problemi sa klimaksom.Nema zlocina koji pocine zene,a da nemaju feministicko opravdanje.

SC
schwertransport
14:08 28.11.2016.

A tko ce financirati dalje malodobnu kcer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije