Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR
Povratak na članak

Majka zatresla sustav: 'Taj dan slavili smo Lukin rođendan. Kakav Daruvarac!'

Brutalno pretučena 18-godišnja Zadranka Lorena Gurlica od straha izbjegava izići iz kuće

Komentari 99

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:07 22.12.2018.

Majka po meni zasluzuje odliku kao majka godine iaoko joj kcerka krenula putem drolje. Mozda je ovo opametilo. A svakako se mora procesljati zadarska policija. Oni su na pocetku i ovo zlodjelo htjeli zatsakati. Tip ima 40 kaznenih prijava i nikome nista?????? Za to netko mora odgovarati!

VL
MI
Milas
10:51 22.12.2018.

Da cura ima najgori karakter, da je moralno upitnog ponasanja, da provocira sve to nije nikakvo opravdanje da bi se njenom glavom razbijao umivaonik. Taj nabildani ludjak je nakon svakog premlacivanja izlazio na slobodu, dakle sustav ima ozbiljan problem.

VL
DU
Deleted user
09:24 22.12.2018.

Ako sam dobro shvatio sustav ga štiti zato jer je policijski druker? Tako su udbaši štitili Arkana, sindičića itd

VL
AA
AAAAAA
09:42 22.12.2018.

ak pitate ministra lažljivca on bu rekel kak je cura napala daruvarca i udarala glavom u njegovu šaku, a on je svom snagom pokušal spriječiti curu da glavom ne razbije umivaonik, no nažalost nije uspio. Jel ministre da je tak bilo!

VL
SA
samoborka
10:12 22.12.2018.

Sve ce vam ovo dragi moji zavrsiti kao i svaki drugi kriminalni slucaj u Hrvatskoj..za mjesec dana vise nitko se nece ni sjecati Daruvarca,a sustav ce ostati prljav i korumpiran kao i do sada. Sjeca li se itko primjerice slucaja slavonskog "poduzetnika" Bose koji je zlostavljao svoje radnice,otrovao pokvarenim mesom (jasno je znao da je pokvareno jer takvo meso inace prodaje) iz svog ducana goste na nekoj proslavi,prijetio zaposlenicama pa je jedna od njih sve ispricala u emisiji Provjereno,tuzila ga itd? Javnost je kratkotrajno graknula..i za par dana se sve zaboravilo a on danas posluje bolje nego ikad i cak se poceo reklamirati na HRTu? A takvih istih i gorih slucajeva je na tisuce. Sve cete vi to zaboraviti uz svoje cajke,cugu i cigarete kroz koji dan narode moj...

VL
SN
SNV
10:25 22.12.2018.

Živim u Zadru i tvrdim da je to grad mafije..sve umreženo do detalja.Od policije,sudstva i političara Tko iskoči dobije brzo poruku.

VL
Avatar taqa
taqa
11:21 22.12.2018.

Opet se pokazalo da policija odradi svoj posao( 40 prijava) i onda sudstvo zakaže. Onaj đavolji odvjetnik ne dolazi na rasprave, mlakonjs sudac češe jajca i eto kretena na slobodi. I tako 40 puta!? Ali sve si mislim,da će ulicalica presuditi. Iskrvariti će ko pseto na cesti ili od svojih kamata ili od nebrojenih žrtava

VL
KO
Kora
11:03 22.12.2018.

Tip izgleda oličenje zla.

VL
DU
Deleted user
10:05 22.12.2018.

..koja ste vi bijeda kad jedan kriminalac vuče za nos cijelu državu. ..Plenković prije par dana veli ,hdz je naj jača partija u državi. ...Naj jača partija je ona koje je član Daruvarac. ...jeste li svjesni na što vam je spala država?

VL
DO
Dolehdzlopovi
12:06 22.12.2018.

Nije Zadar grad mafije, Hrvatska je kvazi država mafijaša, izdajnika i ratnih profitera..Hrvatskom upravljaju strani vladari, što dopušta zločinačka HdzSdp organizacija..Vas 80% sudi po načinu oblačenja, razlici u godinama i sl..Živite u 45'..Jedino bitno ovdje je:"Zašto "Daruvarac"slobodno hoda po Zadru, po zemlji uopče, zašto "Daruvarac"nije trenutno zatvoren zbog pokušaja ubojstva..????!!!!!.."..To je jedino bitno..A odgovor je jednostavan..Korumpiran, nesposoban, uhljebljen HdzSdp sud i zakoni koji pogoduju ovakvim "suradnicima policije".. Ljudi se više ne boje zakona, suda i pravde..Jer takvo nešta kao"pravda"ne postoji, ako ju ne uzmemo u vlastite ruke..!!..

VL
18
18071976
10:53 22.12.2018.

Može policija lagati i mazati koliko hoće ali kretenoid s tolikim dosjeom na slobodi jasno otkriva da je govno drukersko!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:35 22.12.2018.

Kakvo trulo stablo spominje autorka? U Lijepoj našoj se rascvjetalo svakojako raširila se kriminalna "ambrozija" i rascvjetalo "cvijeće zla" , što nikakva akcija javnosti ne može iskorijeniti. Lijepa naša je mali Mexiko u kojoj kriminalne bande vladaju gradovima, a slaboo plaćena i korumpirana policija i pravosudje ganjaju prdež kapom. Cijeli sustav je korumpiran i tako se može dogoditi da masovni prometni ubica bude oslobodjen odgovornosti za sve prometne kao j pomorsku nezgodu, sa smrtnim posljedicama, koje je uzrokovao, a zbog "gubitka svijesti" pred momentom sudara, dični potomci zaslužnih roditelja divljaju cestama i love nemoćnu dvonožnu stoku, kojekakvi psihopate mlate sve što im padne pod ruke, a pravna država sve to rasteže i nateže, te na koncu nikom ništa ili samo simbolična kaznica. Država u kojoj odgovorni (vlast) se ne brinu o državnim i njenih gradjana interesima, već samo "domu" svome i svojih kompradora (udarajući se pri tome u već pomodrjele domoljubne grudi kao neki primati), koji za kilu mesa "ubijaju državnog bika", nema napretka niti svijetle budućnosti, već samo europski "rep" za sada, a potom će se nastaviti ljuti boj za svjetski "rep".

VL
KR
krmnazabrana
11:23 22.12.2018.

Slučaj zorno prikazuje, kakvo smo mi društvo. Poglavito zaostalo i zatucano, jer eto on je vrijedan dečko, a u stvari radi se o kriminalcu. Nažalost, puna Hrvatska je takvih"uspješnih" kriminalaca, koji imaju svoje birtije (sada već lance birtija). No što je sa institucijama Hrvatske??? Kako je moguće, da taj kriminalac nije ni sada iza rešetaka??? Mislim, da sudkinja i tužitelj nemaju nikakva opravdanja za to, te iste treba hitno istjerati iz službe i neka "metu ulice" jer za ovu nisu dostojni. Samo tako čemo državu dotjerati u red.

VL
DU
Deleted user
10:39 22.12.2018.

zalosna istina je da hrvatski narod nije u stanju organizirati zivot u zajednici..sa svim postulatima..normalna zivota..bez sile..laganja..pljacki..muljanja..ono to vidi i zna a nista ne poduzima..jer je nesposoban..i ne daje nikakva pozitivna primjera..njega zapravo nema..svi su sukrivci..bog novac im je gospodar..on vlada njima..i nitko drugi..a ovo je jos jedan od primjera zasto ovo drustvo nije drustvo i zasto ga treba pod hitno mijenjati i okrenuti naopako..

VL
NA
narod1
11:55 22.12.2018.

Od većine tih doseljenika iz BiH ništa dobro. Primiš ih a oni ti vraćaju prebijanjem djece. Sve to treba deportirati natrag

VL
TH
thu
13:39 22.12.2018.

Ovaj DORH je kriminalno mafijaška organizacija, što policija i napravi oni stopiraju i obustave! Jedino je pokojni Tito znao s takvima...

VL
PA
pakpapir
12:11 22.12.2018.

Ovakve primitivne sirovine su nam očito usud...pogled na ulice poslije 20 sati ispunjava jezom.

VL
GO
Goldstadt
11:27 22.12.2018.

nema policija za time ništa oni su prijave podnijeli a tužitejstvo je to koje zatvara, daje nalog policiji da pritvori ili zatvori kriminalca a pošto se zna ta tužitelji neče podnositi nikakve prijedloge o uhidbi dok se ne skupi barem 150 do 200 policijskih prijava ili dok nebude kasno!!

VL
DU
Deleted user
11:27 22.12.2018.

Hrvatska i Istanbulska(briselska)ha ha ha. Pravosude,ne stanuje ovdje.

VL
DU
Deleted user
16:43 22.12.2018.

“Došao je sa svojim roditeljima, kao izbjeglica iz BiH.....” Eto pa nam je zahvalio što smo njega i njegove roditelje ugostili, udomili i pružili im sigurno utočište. Mora da su roditelji ponosni na svog sina junačinu koji onako hrabro cipelari djevojčicu na podu. Odmah oduzeti državljanstvo i njemu i roditeljima i vratiti ih u njihov bosanski zaseok, jasno sin prvo da odsluži jedno desetak godina robije, pa neka bude curica pravim ubojicama, njegovim kolegama.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.