Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE OZLIJEĐENIH

Majka vlasnika splitskog lokala u kojem je došlo do eksplozije: Boca je bila sumnjiva

Eksplozija u restoranu u centru Splita
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/17
01.10.2022.
u 15:03

Čula sam da su radnici dobro, da imaju lakše opekline, ali i dalje mi je žao što su morali u bolnicu - rekla je za Inga K.

U eksploziji u ugostiteljskom objektu u Splitu koja se dogodila nešto prije podneva ozlijeđeno je dvoje ljudi koji su prevezeni u bolnicu. Splitsko policija u priopćenju navela je kako je najvjerojatniji uzrok plinska boca.

Majka vlasnika ugostiteljskog objekta Inga K. rekla je novinarima kako je plin stigao jutros i da im je odmah bilo sumnjivo da s jednom bocom nešto nije u redu.

- Sin je ranije zvao službu i rekao da curi plin, da nešto nije u redu s bocom, valjda s gornjim dijelom boce. Oni su mu rekli da promijeni taj gornji dio, i vjerojatno je kod te promjene došlo do eksplozije. Drugi sin mi je onda javio da je nešto eksplodiralo. Lako za ovo vani, bitno da nitko nije poginuo. Čula sam da su radnici dobro, da imaju lakše opekline, ali i dalje mi je žao što su morali u bolnicu - rekla je za 24 sata majka vlasnika ugostiteljskog objekta u kojem je, sudeći prema njenim riječima, eksplodirala neispravna boca plina.

Eksplozija u restoranu u centru Splita
1/17

PU splitsko-dalmatinska oglasila se ranije o nesreći.

- Danas, oko 12:10 sati zaprimili smo informaciju da je ugostiteljskom objektu u Splitu, Čulića dvori, došlo do eksplozije najvjerojatnije plinske boce. Dvije osobe koje su se nalazile u ugostiteljskom objektu prevezene su u bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Zagrebačka ulica je zatvorena za promet od križanja s Držićevom do Manuške poljana. Vatrogasci i policija su na terenu - javljaju.

Ključne riječi

Komentara 8

SH
Shorv600
12:24 02.10.2022.

Regulator plina je kriv a ne boca.,vjerojatno je zašrafio regulator bez dihtunga pa je puštao plin .

NN
novo nenormalni
17:00 01.10.2022.

Najgore su sumnjive boce

MT
makan tahi
16:01 01.10.2022.

u principu ne eksplodira boca nego plin koji curi u zatvorenom prostoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije