Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakoštane

Majka uhićene: I ja ću uzeti motorku i uništiti taj park

Motorkom prepilila dječje igralište
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
13.06.2014.
u 14:44

Ne mogu živiti zbog divljanja, i to ne male dice nego mularije od 16 godina koja se ponapija i drogira

        Mirnu pakoštansku rivu proparao je zvuk motorne pile! U srijedu u tri sata poslije ponoći činilo se kao da su Pakoštane jedna velika pilana. Žena srednjih godina prepilila je tobogan! Pa ljuljačku! Pa klackalicu... Ujutro šok!

Došao Freddy Krueger

– Netko je ispilio cijelo dječje igralište na Obali Petra Krešimira IV. – pronijelo se Pakoštanima. Stigla je i policija i odvela 52-godišnju Pakoštanku sa zagrebačkom adresom, suvlasnicu restorana i kuće tik uz uništeno igralište.

– Mama, kaj je to. Gdo je to naredil... – mala djevojčica iz Slovenije prestravljena prizorom pitala je majku zašto se više ne može igrati na igralištu. I u četvrtak ujutro daske su bile razbacane na rivi, a klackalice, ljuljačka i tobogan okrenuti na bok. Naišla su i dva Engleza na harleyima.

What is this? Incredible! – rekao je nam je jedan, a drugi, nakon što smo mu rekli da je motorna pila u ženskim rukama “napravila svoje”, samo je rekao: – Freddy Krueger? Turisti su redom bili šokirani. Domaći Pakoštanci baš i ne.

– Ma Maca je prva liga žena! Bila je sportašica pa me i ne čudi da je mogla ovo ispiliti – rekla nam je jedna Pakoštanka. Druga se pak zgrozila.

– Sram ih bilo. Ovo zbog dice nisu smili napraviti – rekla je. U kući uz igralište 52-godišnjakinju nismo pronašli, ali njenu majku jesmo. Odmah je ispalila:

“Penju se i bacaju čaše”

Napiši da ću drugi put ja uzeti pilu i ispiliti sve. Uništili su mi život. Stavili su mi igralište isprid kuće dok sam bila u Zagrebu. Onda sam ih molila tri puta da maknu jer ne mogu živiti zbog divljanja, i to ne male dice nego mularije od 16 godina koja se ponapija i drogira. I po krovu mi se penju i dolaze na prozor i bacaju čaše. Imam 87 godina i ne mogu spavati noću do tri. Drugi se odmaraju, a mi ne moremo živiti. Gosti nam iz restorana biže. Razbili su mi brod. Sram bilo turističku zajednicu – vikala je 87-godišnja Stoša dodajući da je motornu pilu uzela policija.

>> Iz lugarnice u blizini Prezida odnio motorne pile

Komentara 27

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
14:56 13.06.2014.

Kakvo je to dječje igralište na asvaltiranom prostoru, i još k tome su iscrtane parkirališne linije????

CO
coolman
16:28 13.06.2014.

Ili će policija radi svoj posao, čuvati red i mir u noćnim satima, ili će raditi motorke!

Avatar fredi
fredi
17:04 13.06.2014.

Apsolutno podržavam ove dvije žene! Naravno, ne i uništavanje imovine. Ali da policija izlazi na teren kada ih se pozove, ne bi ljudi uzimali stvar u svoje ruke. Užasno je frustrirajuće kada čovjek nakon 22h ne može ostvariti svoje zakonom zagarantirano pravo na noćni mir. Osobno sam tome često svjedok. Zbok buke mlađarije uz potok Kustošak se ne može spavati do ranih jutarnjih sati, a policiju je potrebno pozvati nekoliko puta pa i zaprijetiti da ćete se obratiti ravnateljstvu policije da se konačno udostoje doći i rastjerati ih. Ujutro, nakon neprospavane noći, čovjek na posao ide umoran i nenaspavan i Boga moli da ne kiksne toliko da zaradi radnu knjižicu! A kao imamo zakon koji nas štiti!? Točno, kao i puno drugih zakona koji se ne primjenjuju u praksi. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije