Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao početkom tjedna

Majka preminulog tinejdžera iz Španskog u emotivnoj objavi: 'Neka je kraljevstvo Božje tvoj novi dom'

Zagreb: Zagreba?ko naselje Špansko
Zarko Basic/PIXSELL
16.09.2023.
u 15:01

Posljednji isprćaja tinejdžera održat će se u utorak na gradskom groblju Miroševac

Nakon što je potvrđeno da je nestali tinejdžer T. H. (15) iz Španskog tragično preminuo, jučer je njegova majka objavila dirljivu poruku na svom Facebook profilu. "Horvica moj anđele, mamin i tatin, neka je kraljevstvo Božje tvoj novi dom, jer samo raj ima anđele kao što je bio moj Tomi. Molim svakoga tko može da izmoli jedan Oče naš za dušu mog zlata jedinoga na ovom svijetu", napisala je ožalošćena majka. 

Dodala je i da će posljednji ispraćaj njezinog sina biti u utorak na gradskom groblju Miroševac. Petnaestogodišnji mladić nestao je početkom tjedna u zagrebačkom naselju Špansko, poslije nastave nešto iza 13 sati. Roditeljima se porukom posljednji put javio oko pola 12 dok je bio u školi. Roditelji su na Facebooku objavili da je njihov sin nestao te su zamolili sve građane za pomoć. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Zgubider..
Zgubider..
17:20 16.09.2023.

I još da objavite kako je dečko tragično preminuo…

Avatar raco
raco
20:55 16.09.2023.

Pa što mu se dogodilo? Ni riječi o tome?

TU
TutoBruto
18:29 16.09.2023.

Samoubojstvo. Sta drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije