Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUMP ODGOVORIO

Majka poginulog marinca napala Bidena: Da je Trump predsjednik, moj sin bi bio živ

Foto: Alex Edelman - Pool via CNP/DPA/PIXSELL/Facebook screenshot
1/3
08.09.2021.
u 10:33

Trump je na svojim službenim stranicama i odgovorio na kritike ove majke te kazao kako je 100-postotno u pravu

Majka američkog marinca koji je u kolovozu poginuo u napadu bombaša samoubojice u kabulskoj zračnoj luci pozvala je bivšeg predsjednika Donalda Trumpa na sprovod nakon što joj je odgovorio na njeno kritiziranje Joea Bidena na društvenim mrežama. 

Majka Shana Chappell napala je Bidena na Facebooku te ga okrivila za napad u kojem je poginulo 13 američkih vojnika te kazala kako ima 'krv na svojim rukama', prenosi Newsweek.

- Da je moj predsjednik Trump na svojoj funkciji koja mu pripada, moj sin i ostali heroji bili bi još uvijek živi, kazala je Chappell. 

Foto: Facebook screenshot

Trump je na svojim službenim stranicama i odgovorio na kritike ove majke te kazao kako je 100-postotno u pravu. 

- Da sam ja predsjednik, vaš prekrasan sin Kareem bio bi sada s vama, kao što bi bili sinovi i kćeri drugih. Civili su prvi trebali napustiti Kabul, kao i oprema vrijedna 85 milijuna dolara, a nakon toga su trebali otići vojnici, kada je sve bilo čisto. Volim vas i volim vašeg sina Kareema, kazao je.

Nakon ovog Trumpovog odgovora Chapell ga je pozvala na posljednji ispraćaj svog sina putem društvenih mreža, no Instagram račun joj je privremeno bio ugašen. Facebook se u međuvremenu ispričao Chappell te priznao da je njen račun nepravedno bio ugašen nakon što objave komentara. 

- Pretpostavljam da je to zato što sam stekao toliko sljedbenika zbog sinove smrti zbog Bidenova nemara, neznanja i toga što je izdajnik, kazala je. 

VIDEO Divljački vozio zagrebačkom Dubravom, pa dobio kaznu od 34,500 kuna!

Komentara 1

Avatar kenshi
kenshi
11:11 08.09.2021.

Još će puno više ljudi izgubiti život zbog Bidena i njegovih poltrona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije