Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE OZLIJEĐENA ŽENA

Muke Princa Philipa nisu gotove: 'Treba mu suditi i oduzeti mu vozačku'

Kraljevska obitelj
Foto: Press Association/Pixsell
20.01.2019.
u 16:52

U njezinom automobilu bila je još devetomjesečna beba i prijateljica koja je vozila.

Nesreća koja se dogodila u četvrtak u istočnom dijelu Engleske i koju su prenijeli gotovo svi svjetski mediji bila je pokrivena ponajviše iz kuta neozlijeđenog princa koji je bio za volanom.

Druga ozlijeđena, 46-godišnja majka Emma Fairweather koja je u automobilu bila s devetomjesečnom kćerkom i prijateljicom, komentirala je događaj za engleske novine i rekla kako, nakon nesreće u kojoj je ozlijedila ručni zglob, nije dobila ispriku kraljevske obitelji iako je mogla i umrijeti.

Beba je, srećom, prošla neozlijeđeno, a prijateljica je zaradila minimalne ozljede. Iz Buckinghamske palače rekli su kako je 97-godišnjak odmah odveden u lokalnu bolnicu te su tamo uvidjeli da vojvoda od Edinburgha nije zadobio ozbiljnije ozljede.

Iako su iz Palače rekli kako je kontakt s drugim sudionicima nesreće uspostavljen privatno i da su "izmjenjene dobre želje" , u intervjuu za nedjeljnu novinu, Fairweather je rekla kako nije primila nikakvu poruku koja bi upućivala na ispriku.

- Volim kraljevsku obitelj, ali sam bila u potpunosti ignorirana premda sam u bolovima - rekla je majka dvoje djece i dodala da bi joj bilo kakav znak pažnje značio mnogo, a ovako ne zna da li je vojvodi uopće stalo do nastradalih.

Jedinu poruku koju je primila je preko policijskih veza u kojoj je tek preneseno da bi "Kraljica i vojvoda od Edinburgha voljeli biti zapamćeni".

Naglašava i da je nesreća sretno prošla zato što je njezina prijateljica vozila brzinom ispod maksimalne.

Horvatinčić: Javnost je podgrijavala javni linč

 

Komentara 7

Avatar nekakav
nekakav
07:55 21.01.2019.

sva sreća pa uskoro dolazi eu direktiva, ovakve članka koje kopirate i prevodite morati ćete plaćati, pa ćemo mi biti oslobođeni ovog proljeva iz zemlje s kojom ne dijelimo niti jednu civilizacijsku vrednotu. koga briga za pljesnivog propalog plemića iz tamo neke zaostale monarhije, poznate po porobljavanju i pljačkanju više nego po nekim industrijskim otkrićima...?

DA
dado63
11:47 22.01.2019.

Neka ga žena tuži i dobro ga odere!!!

CE
cenzura
17:33 20.01.2019.

Kak taj 97 letni starac uopće ima vozačku. Nit vidi nit čuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije