Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI MOGUĆE DA JE TO UČINILA?

Majka na meti kritika zbog fotografije kćeri: Ta djevojčica će imati traume kad odraste

Reddit
24.08.2022.
u 09:54

Majka je na Facebooku objavila da joj djeca ponovno kreću u školu i zapitala se kako tako brzo rastu. No, fotografija je brzo završila na Redditu gdje je zbog nje pokrenuta rasprava.

Jedna majka našla se na meti kritika nakon što je objavila fotografiju svoje djece, a na kojoj je kćer fotošopirana. 

Majka je na Facebooku, naime, objavila da joj djeca ponovno kreću u školu i zapitala se kako tako brzo rastu. No, fotografija je brzo završila na Redditu gdje je zbog nje pokrenuta rasprava. 

Žena je navodno uredila svoju kćer na fotografiji kako bi izgledala razvijenije za svoje godine. 

Foto: Reddit

 

- Ova žena neprestano fotošopira tijelo svoje kćeri da izgleda ovako. Djevojčica ima osam godina - objava je na Redditu. 

Ako se bolje pogleda fotografija, jedna ruka djevojčice je valovita pa je moguće da su tvrdnje korisnika na internetu istinite. 

Nakon kritika na fotografiju, oglasila se i sama majka koja demantira da uređuje fotografije te tvrdi kako djevojčica 'jednostavno izgleda tako'. No, to joj nitko ne vjeruje. 

'Ovo je jezivo', 'Mislim da ovo može biti nešto više od toga da majka seksualizira svoje osmogodišnje dijete', 'Ta jadna djevojka imat će ozbiljne traume iz djetinjstva i mentalne i tjelesne probleme kad bude odrasla', samo su neki od brojnih komentara. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije