Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlično izgleda

Majka oduševljava izgledom: 'Svi misle da sam sestra svojoj 19-godišnjoj kćeri'

TikTok
18.08.2022.
u 11:30

"Čekaj, što?!… Imaš 19-godišnjakinju kćer? Ma ne vjerujem…", bio je jedan od najčešćih komentara na mladoliku mamu.

Amy-Jo Simpson oduševila je društvene mreže svojim mladolikim izgledom te mnoge šokirala otkrivši da ima 19-godišnju kćer, za koju je većina mislila da joj je sestra, kako piše The Sun.

Naime Amy-Jo je na TikToku podijelila video u kojem hoda pored svoje kćeri Megan (19) te potpuno iznenadila pratitelje, a jedan od najčešćih komentara bio je:  "Čekaj, što?!… Imaš 19-godišnjakinju kćer? Ma ne vjerujem…"

@amyjosimpson Replying to @Able Heart Fan Page 💜 probably the most boring (& easiest) video i’ve ever made #mumanddaughter #fyp #foryou ♬ Whisper by Able Heart - ableheart

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Tako je kao odgovor na komentar Amy-Jo podijelila još jedan video, ovaj put sa suprugom i kćerkom u kojem se obitelj na odmoru sunča uz bazen, a svi su komentirali kako dobro mama izgleda.

@amyjosimpson Replying to @kylieburton16 Here she is! 😂 @Meganredmayne_ #mumanddaughter #mumtok #fyp #foryou #foryourpage ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

"Mislila sam da ste sestre!", rekla je jedna korisnica, dok je druga korisnica dodala: "Ma to ti je sigurno sestra..."

Druga je osoba komentirala: "Najbolje je mlad dobiti dijete, da možeš uživati ​​u 40-ima”, na što je Amy-Jo odgovorila: "Upravo tako!"

Bolji san, jak imunitet i više motivacije... Ovo su zdravstvene dobrobiti boravka u prirodi:

Komentara 1

DI
DisniWalt
22:09 22.08.2022.

E, pogotovo ćoravi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije