Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašna tragedija

Majka izlazila automobilom pa pregazila jednogodišnjeg sina

Tralyn Crosby
Foto: Facebook
1/2
05.01.2018.
u 10:55

Tralyn Crosby (35) izlazila je automobilom, no nije znala da je iz kuće za njom izašao i jednogodišnji sin Cai

Tragična nesreća dogodila se u američkoj saveznoj državi Louisiani gdje je majka ispred kuće pregazila vlastito dijete koje je od posljedica ozljeda na mjestu preminulo.

Tralyn Crosby (35) izlazila je automobilom, no nije znala da je iz kuće za njom izašao i jednogodišnji sin Cai.

Hitnu pomoć pozvali su susjedi kada su čuli bolni vrisak bespomoćne majke. Dječak je odmah prevezen u obližnju bolnicu, no liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Majka nije optužena jer je to učinila slučajno ne znajući da joj je maleni iza automobila.

Naime, u trenutku nesreće koja se dogodila u srijedu, u kući je bio Tralyn suprug s druga dva sina, no najmlađi je, izgleda, krenuo za majkom, a da to nitko nije primijetio.

– Ovo je strašna tragedija za obitelj, ali i cijelu zajednicu – rekao je policijski šerif okruga Lafourche Parish, Craig Webre.

Komentara 4

OB
ObrenM
13:48 05.01.2018.

"Majka isparkiravala"-onda se cudimo tko nam daje kazne za benigne komentare.

DU
Deleted user
15:22 05.01.2018.

Koja fotografija. Ovdje su i majka i djete srećni

Avatar Mary_Fort428
Mary_Fort428
15:31 05.01.2018.

Google sada plaća 150 € do 200 € po satu za rad na mreži od kuće. Zaradio ssam 28578 € u prvom mjesecu s tog posla. Čak i oni koji su novi u ovome mogu lako zaraditi € 100 / hr na sat, a zarada može i tijekom vremena biti još veća ... Tako sam počela >>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije