Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekli joj da je mrtva

Majka i kćer ponovno se susrele nakon 49 godina

susret majke i kćeri
Foto: Youtube Screenshot
1/2
11.04.2015.
u 18:10

Zelli Jackson Price su nekoliko sati nakon što je rodila kćer kazali da je beba umrla

Jedna majka u SAD-u ponovno se susrela sa svojom davno izgubljenom kćeri nakon 49 godina, javlja i100.independent.co.uk.

Riječ je o Zelli Jackson Price njoj su nekoliko sati nakon što je rodila kćer kazali da je beba umrla. Međutim njezina kći bila je itekako živa te ju je posvojila druga obitelj. Zella Jackson Price i njezina kći Melanie Diane Gilmore susrele su se u četvrtak u američkoj saveznoj državi Missouri. Jackson Price je tada upoznala i svoju biološku unučad.

- Ne postoji ništa veće od ovoga. Ništa- kazala je Price za Fox2. 

Do susreta je došlo nakon što je Gilmore rekla svoje dvoje djece da želi upoznati svoju biološku majku. Oni su Price pronašli preko interneta,a DNK testiranje je potvrdilo da su njih dvije majka i kći. Sada namjeravaju istražiti zašto je Price rečeno da je njezina kćer umrla. 

>> Plakao sam i snimao oca kad je na Dinari pronašao mrtvog sina 

>> Nakon 20 god. pronašla kćer na nevjerojatan način!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije