Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Majka i dvoje djece završili u bolnicu nakon požara

čakovec, požar (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
20.08.2011.
u 08:29

Prema prvim informacijama, tri su osobe, majka i dvoje djece, prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec. Ne zna se još jesu li ozlijeđeni ili su samo odvedeni na promatranje

ČAKOVEC - Jutros u 7.30 sati u Buzovečkoj ulici 37 u Čakovcu vatra je zahvatila obiteljsku kuću. Prema prvim informacijama, majka i dvoje djece prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da nisu zadobili ozljede. Majka je privremeno smještena na psihijatrijski, a djeca na pedijatrijski odjel.

Pretpostavlja se da je uzrok požara svijeća. Majka i djeca sami su živjeli u kući.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:04 20.08.2011.

Majak i dijete zavrsili su GDJE !!!!!!!!!!! U BOLNICI !!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije