Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan prizor

Majka dupina danima nosila uginulo tijelo mladunca na leđima

Auto u bazenu
28.03.2013.
u 18:15

Majka koja nakon smrti malog dupina nije mogla prepustiti njegovo beživotno tijelo tamnim dubinama oceana, ganula je sve turiste na brodu

Tužan prizor ugledala je skupina turista koja je krstarila Kalifornijom u potrazi za kitovima i dupinima. Ispred njihova broda izronila je leđna peraja dupina uz koju se nalazio leš mladunčeta.

Majka koja nakon smrti malog dupina nije mogla prepustiti njegovo beživotno tijelo tamnim dubinama oceana, ganula je sve na brodu. Nesvakidašnji prizor ''sahrane dupina'' mnoge od njih naveo je na promišljanje o emocijama životinja.

– Promatram dupine 20 godina i nikada nisam vidio ovakav prizor. Bilo je jako dirljivo. Mladunče je bilo mrtvo najmanje nekoliko dana – prokomentirao je David Anderson koji je snimak postavio na internet.

>>VIDEO Pogledajte kako delfin moli ronioce da ga spase

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:54 28.03.2013.

Još jedan, makar u ovom slučaju beskrajno tužan, trenutak koji nas može posramiti kao ljudsku vrstu. Još uvijek nije kasno vratiti se pravim vrijednostima života i sjetiti se kako je osjećati empatiju.

PA
pavo
23:34 28.03.2013.

Evo još jedne riječi u puzajućem posrbljivanju hrvatskoga jezika. Hrvatski se kaže dupin. Jeste liu čuli vi u Večernjaku?! Dupin!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije