Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILE JE KAMERE

Majka (37) krala skupocjene parfeme i odjeću u Sesvetama. Mora na dvije i pol godine u zatvor

Trgova?ki centar Stop & shop, trgovina Muller
Damir Spehar/PIXSELL
28.09.2023.
u 21:46

Zbog više krađi majka (37) je nepravomoćno osuđena na dvije i pol godine bezuvjetnog zatvora, a morat će podmiriti i 550 eura štete

Majka dvoje djece osuđena je na dvije i pol godine zatvora zbog krađe parfema i odjeće u Sesvetama. Uz to je navodno djelatnike trgovina hvatala elektrošokerom, a krala je dok je bila i u visokom stadiju trudnoće.

Kako prenosi Danica.hr detalje presude, žena (37) je u dućanima u Sesvetama u više navrata krala skupocjene parfeme u vrijednosti od oko 420 eura, a nadzorne kamere snimile su i njenu krađu majce u vrijednosti od 140 eura. Zabilježen je i jedan slučaj pokušaja krađe u HT-u.

- Kad je zaposlenica HT-a zbog kraja radnog vremena htjela izići, okrivljenica je na nju skočila te ju zahvatila elektrošokerom po desnoj strani brade. Djelatnica ju je odgurivala od sebe nogama, nakon čega je pobjegla ništa ne otuđivši - objavljeno je u presudi. Zbog svega navedenog majka djece starih jednu i dvije godine nepravomoćno je osuđena na 2,5 godine bezuvjetnog zatvora te mora podmiriti oko 550 eura štete, dok je djelatnica zatražila odštetu od 2.650 eura.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dvije osobe ubijene u pucnjavi u Rotterdamu: Snimka s mjesta događaja prikazuje stravične posljedice

Ključne riječi

Komentara 10

KO
korisnik70
21:57 28.09.2023.

Naravno da takvo ponašanje zaslužuje kaznu, ali ubojice dobiju manju kaznu? I oni sa podebljim dosjeom završe sa uvjetnim kaznama?

Avatar The new statesman
The new statesman
07:08 29.09.2023.

Znači .. za 50o tinjak eura krađe parfema bezuvjetna 2 godine ...a kad opljačkaš državu za stotine milijuna kuna nikom ništa

ZA
!zagreb!
00:51 29.09.2023.

Dobila više nego da je ubila nekoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije