Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresno

Majčin ju je prijatelj pipkao, a sa 17 ju je silovao mladićev znanac

nadvožnjak
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
04.07.2010.
u 20:30

Progutala je sedative u dobi od šest-sedam godina rekavši majci da se ljuti jer ju je njezin prijatelj dirao, a majka je rekla da to nikom ne govori.

“Mama, mene boli... Silovana sam“ – viknula je u slušalicu. Bila je prestrašena, a oko nje noć. Mati joj je brže-bolje, s nekom susjedom, krenula ususret... Našla ju je uplakanu i odvela na policiju koja je zbog silovanja maloljetne djevojke prijavila 32-godišnjeg oca dvoje djece. Godinu poslije, u petak, na Županijskom sudu u Karlovcu on je nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora.

Isti sudac, Ante Ujević, osudio ga je i prije – zbog zapuštanja i zlostavljanja vlastitog djeteta. A u njegovoj sudnici i djevojka se drugi put pojavila kao žrtva.

– Strašno. Takav je život – kratko će sudac.

Životna priča silovane i jest stravična.

Bludnik se ubio

Bilo joj je pet ljeta kad je dograbila bakine i djedove tablete za srce i popila ih, ljutita što je mlađa sestrica dobila naušnice, a ona nije. Poslije godinu-dvije progutala je lijekove za smirenje protestirajući što majka odlazi novom partneru. Zbog istog je razloga još jednom posegnula za lijekovima, a dala ih je ovog puta i mlađoj sestrici. Kazala je majci, koja ju je vodila sa sobom prijatelju u susjedno selo, i zašto se ljuti. Pa, striček ju je dirao, pokazivao joj spolovilo, tražio da ga ljubi jer je to lijepo... Zaprijetio je da nikome ne smije reći i obećao joj čokoladu.

Ipak, povjerila se majci koja je kazala da će to prestati i da ono što je njoj rekla nikome ne govori, sve dok kroz prozorsko okno nije vidjela da on  pred njezinim djetetom stoji posve gol! Zlostavljač je zbog bludnih radnji osuđen na godinu i pol dana zatvora, a mati, za koju je u sudskom postupku  ustanovljena da je za njega bila patološki vezana, dobila je uvjetnu osudu.

Da ode iza rešetaka, bludnik nije dočekao. Ubio se na kolodvoru... Život je tekao dalje.

Na prevaru odvedena

Majka je podizala dvije djevojčice, radila kao krojačica i ušla u vezu u kojoj je prije četiri godine opet rodila kćer. Najstarija je u dobi od 16 godina našla mladića iz popravnog doma. Snimke njihova  seksa “osvanule” su na stranici YouTube. Našla je drugog. Kaže da je s njim bila u vezi i kad je lanjskog lipnja silovana u dobi od 17 godina, što on sada niječe, možda i zato što je osuđeni njegov znanac kojeg je poslao da je doveze na zabavu. Ona ga do tada nije poznavala.

Dovezao ju je na zabavu, a nakon nekog vremena otišla je s ostatkom društva i krenula put starog grada. Ubrzo je za njom stigao isti taj muškarac i rekao da krene s njim doma jer da je “majka panično traži”. Putem je skrenuo ispod vijadukta... Najprije je tvrdio da seksa nije bilo, zatim da je odnos bio dobrovoljan.

Rekao je i da je djevojka tražila 500 kuna jer seks naplaćuje, a trebao joj je novi mobitel.... No kad je žrtva bila u sudnici, to nije  govorio jer je bio “izgubljen i potresen”. Međutim, sudska vještakinja potvrdila je da djevojka nije lagala, da jasno razlikuje maštu od stvarnosti. Ove godine postala je punoljetna. Živi s majkom, sestrama i očuhom. Za četiri mjeseca treba roditi, a otac njezina djeteta evidentirani je prijestupnik. Prijavila ga je i ona jer joj je prislanjao pištolj na glavu, prijetio da će ju ubiti.

– Odlučila je zadržati dijete i pomoći ću joj – tiho kaže njezina mati, žena u četrdesetima, lijepih crta lica čiji život “pričaju” oči prepune tuge:
– Kći napokon ima povjerenja u mene. I to je prekrasno – dodala je.

Ključne riječi

Komentara 23

AU
autoritet
00:02 05.07.2010.

ima li nade uopće? nadam se da da, bojim da ne

OB
-obrisani-
15:21 05.07.2010.

Od ove jadne dijevojeke ---mater treba strpati u zatvor na poduže vrijeme,mater joj je isto bolesna ko i taj lik koji joj je ćinio zlo!

FE
Felicijen
23:03 04.07.2010.

Nekima u životu jednostavno ne ide....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije