Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravnička analiza
Povratak na članak

Mađarski nadzornici: Suđenje Sanaderu i Hernádiju pristrano

“USKOK-ovo i postupanje sudskog vijeća u brojnim aspektima izmaklo međunarodnim standardima”

Komentari 5

BO
booloo
00:54 05.01.2020.

Mađarski nadzornici: Suđenje Sanaderu i Hernádiju pristrano ---------------------------------------------------- normalno kad Hrvatska ima sprdosuđe a ne pravosuđe (kako mu neki tepaju). ko još vjeruje lopovu koji optuži drugog za primanje mita da bi sebi smanjio kaznu? zašto Ježić do sad nijeje u proračuna RH uplat 5.000.000,00 eura koje je dobio za Sanadera (kako tvrdi)? da ih je doista dobio i uplatio bi ih. uskok (udba) režira a Hrvatska plaća.

VL
CM
Crni_moj
08:42 05.01.2020.

Pitanje svih pitanja, koga Ježić drži tako u šaci da mu cijeli sistem neovisno koja opcija je na vlasti ne smije baš ništa. Čovjek čak putuje slobodno posljednjih deset godina.

VL
PO
pozornik66
23:41 04.01.2020.

Pa svi znamo da je ovo političko sudjenje, sada će bit oslobodjen od vrhovnog suda pa će ga opet osudit za pet godina za vrime narednih izbora i tako dok ne umre

VL
NV
novo vriijeme
10:29 05.01.2020.

Naravno kad je poticaj za suđenje bio političko-uhljebnički a ne prava borba protiv korupcije. Uostalom Sanadera nema a korupcija njegovih nasljednika koji su ga strpali u zatvor stalno raste. A novac na računu zaštičenog svjedoka nikada neće vidjeti porezni obveznici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.