Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrala show

Nisu očekivali da će se ovo dogoditi tijekom snimanja emisije

mačka
Foto: Youtube Screenshot
09.05.2014.
u 12:11

Toga nije bilo u scenariju, sigurno su pomislili snimatelji kulinarskog TV showa!

Obična tigrasta mačka postala je internetska zvijezda u Francuskoj, a i šire nakon što je samoinicijativno preuzela ulogu u poznatom kulinarskom TV showu.

Nespretna životinja u jednom trenutku uletjela je u kadar. Trčala je ulicom ispred trgovine La Meilleure Boulangerie de France ( najbolja francuska pekara) kada su je u atletskoj aktivnosti zaustavila obična staklena vrata koja su bila otvorena na strani pločnika, piše Metro. Zbunjena životinja zabila se u njih te ošamućena išetala iz kadra.

>>Majka se šokirala zbog toga što se dogodilo jer je mačka bebi polizala bočicu
 

Komentara 1

Avatar liquidsky
liquidsky
12:53 09.05.2014.

Ne kužim zašto je mačka nazvana nespretnom. U trku je opalila u staklo koje je nemoguće vidjeti, što se dogodi i ljudima. I što je u tome nespretno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije