Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priopćenje
Povratak na članak

M SAN: Nismo mogli predvidjeti što će događati s bivšim premijerom

Iz M SAN Grupe ističu da će učiniti sve da zaštite profesionalni i radni dignitet svakog djelatnika

Komentari 31

MA
markovina
21:55 03.10.2011.

450 milijuna kuna, a za što ???

VL
JS
ja sam gladan
20:59 03.10.2011.

Deset puta čitam ovaj naslov i ne kužim! M SAN: Nismo mogli predvidjeti što će događati s bivšim premijerom Pa to se ne može pročitati.

VL
ST
Stiver
21:13 03.10.2011.

Iz M SAN Grupe ističu da će učiniti sve da zaštite profesionalni i radni dignitet svakog djelatnika i vrijednost koju su stvorili te da su u potpunosti spremni surađivati sa svim istražnim tijelima kako bi se osiguralo poštivanje važećih zakona i propisa. Malo sutra , ne rade li tamo niže rangirani djelatnici i prekovremeno i još za to nisu plaćeni adekvatno ?

VL
DU
Deleted user
21:21 03.10.2011.

I vrapci na krovovima živkaju već godinama da su cijene PC po kojima su prodavani državnoj administraciji i paradrž. firmama negdje u rangu cijena krečenja tunela na AC Zagreb - Split odnosno da se radi o nevjerojatnoj sinergiji čelnika dotične firme i marnih dužnosnika u drž. administraciji pa se uredske konfiguracije fakturiraju pod high end gamerske. Na (njihovu!) žalost, romantike je kraj na relaciji M SAN kao ekskluzivni dobavljač informatičke opreme državi jer su se preračunali u tzv. rikverciranju/korektom prevratu preplaćenog (nazovite kako vam drago, ali to nisu konzultantske usluge). Nije bio problem u ciframa nego su upali kao protagonisti u vatrenu liniju političkog obračuna!

VL
PI
pinokio68
21:30 03.10.2011.

To je bilo tesko predvidjeti jer je imao uz sebe najbolju prijateljicu koja ga je u svemu podrzavala,a koja sada nista nezna.

VL
PI
PIDOČA
21:32 03.10.2011.

pazi,e prodaje kopm.škatule i cifra 450 miljuna , ekipa za očevid:-)))))))

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
21:48 03.10.2011.

Sanader je mislio kako je nezamjenjiv,a beskrajno ulizivanje i šaputanje J.Kosor je protumaćio kao neku vrst Odanosti. EH Sanaderu : Kako li si se prevario ? Ja bih reko : Zaebala te pošteno ! I Neka je i ti sii mnoge zaebo i strpao iza brave ! Pa došlo i tvoje vreme : Ostani što duže i glasaj za HDZ i J.Kosor tvoj : HDZ

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
21:40 03.10.2011.

Naslov je Jasan : M SAN: Nismo mogli predvidjeti što će događati s bivšim premijerom ================================================ Očekivali su da Sanader nit ne bude optužen za bilo što ! Eto : Jasnooooooooo !

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
21:44 03.10.2011.

Sanader je postavio J.Kosor za svoju zamjenicu,jer je i očekivao da će mu ona dati podršku ,s obzirom da mu je bila pratilja broj 001 Svugdje i u svakoj prilici,, budno je motrila što Sanader radi i Učila,Učila i samoo Učila, i naravno izdala ga I PREUZELA VLADU. J.Kosor je još za vrijeme TITA kao članica SKOJa , znala tu i tamo izdati pokojeg druga za sitnicu kako bi sebi priskrbila što bolji položaj, ćesto su joj znali zamjeriti.

VL
ML
mlado
22:07 03.10.2011.

Pa ovo sa M-Sanom već i vrapci na grani znaju. Pitanje je samo da li će biti što od istrage.

VL
MA
maksma
22:40 03.10.2011.

Ovaj Sanader je stvarno kleptoman . Pa nema područja gdje njegov krak nije zahvatio . On je ko 10 hobotnica. Trebalo bi predložiti da je međunarodna mjerna jedinica za korupciju 1 sanader.

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
22:45 03.10.2011.

\'\'Nikako nismo mogli predvidjeti što će se kasnije događati s bivšim premijerom Sanaderom niti da ćemo se, zbog sasvim legalno sklopljenog poslovnog ugovora, naći na udaru pogrešnih medijskih zaključaka\'\', stoji među ostalim u priopćenju. -*-*-*-*-*-**-* Nije stvar u Sanaderu....stvar je u tome da su u ministarstvima i u Hzjz sve kompijutori od M-sana. Treba samo provjeriti cijenu po kojoj su se u to vrijeme prodavali i njihovu stvarnu vrijednost , koliko ih u stvari ima , koliko ih je prodano i kako to da je M-san bio taj tj. tko im je pomogao da udu u te strukture.

VL
Avatar Aubix
Aubix
22:58 03.10.2011.

Lopuže nezahvalne. Da im nije bilo Sanadera i njegovih naštimavanja javnih nabava za državna poduzeća, još bi dan danas po Posavini krave čuvali. Na svako otvorenje firmi im je dolazio, zabranio je svim državnim firmama da nabavljaju robu od bilo koga drugoga, a oni njemu sada ovako nož u leđa. Sram ih bilo

VL
IV
ivopivo
23:37 03.10.2011.

pa naravno da je kriv a tko bi drugi bio kriv, zasto nekazes ime ako vec znas nekog drugog, jel ima jos netko da misli da sanader nije kriv?

VL
OB
-obrisani-
23:40 03.10.2011.

03.10.2011. u 23:16h budisvoj je napisao/la: ZA SVE KRIV SANADER,MA HAJTE MOLIM VAS.... =================================== Dok je Sanader u Saboru kenjo, Jadranka je s druge strane vrata prisluškivala kako ovaj prdi ! =============================== Danas Jadranka ne priznaje da je ikada bilala u društvu Sanadera i tvrdi Svi lažete,svi,Kamere,Narod,podmećete mi ali neće vam proći, ja vas se ne Bojim !

VL
OB
-obrisani-
23:42 03.10.2011.

Kad se kupovao BMW svi su sve znali, baš kao i za crne vreće, Danas Nitko Ništa nezna ( ali zna itekako zna ) ali istina ipak izlazi na vidjelo,poput utopljenika kad se napuhne Sve u Svoje Vrijeme !

VL
OB
-obrisani-
23:49 03.10.2011.

– Ono što je Luka Bebić izgovorio novinarima o tome da su svi znali za crne fondove samo je mali dio onoga što je izgovorio vodstvu stranke. Zidovi su se na Trgu žrtava fašizma tresli kada je vikao: “Svi smo sve znali, a sada želite utopiti moju kćer”, doznajemo od osobe bliske premijerki. Potvrdio je i da su svi u vodstvu stranke znali za crne fondove, ali uvjerava da nisu imali pojma o razmjerima koje je to poprimilo. – Bivši je to doveo do savršenstva, a Jadranka Kosor nema ni talenta ni smisla za takve stvari. Zbog toga je cijeli taj sustav crkao – ustvrdio je ne propustivši naglasiti da je HDZ prva stranka koja se odrekla svojih crnih fondova. Ilegalnim novcem, kaže, služe se i druge stranke, ali je, primjerice, “strah u SDP-u toliki da se nikada ne bi usudili raditi ono što je radio HDZ”. No, danas se boje i u HDZ-u. ================================================= Valjda Luka Bebić zna kao stari Komunist i HDZovac od samog poćetka kao i svi ostali,koliko su i sami ućestvovali u prljavoj raboti , i da ne može Sanader biti sam kriv,jer su mu njegovi ipak svijeću držali i za to pošteno i u kešu bili nagrađivani !!

VL
SA
saad
01:17 04.10.2011.

Jadranka stalno laze,nji nista znala,a sto je s onim \"kuda Ivo tamo i Ja\".Zasto ju to novinari ne pitaju u kojem kontekstu je to kazala.Prije nekoliko dana rekla je\"necemo vise ici po svajete u Beograd,Budimpestu,Bec ili Bruxsell\",a sada je vec nova parola \"necemo vise po savjete u Beograd\",zar zbilj misli da je narod glup.Nece vise po savjete u Beograd,ali ce kod Pupovca i Stanimirovica.Glas za Jadrankin HDZ-e(nije to vise Tudjmanov)je za Hrvatsko-srpsku koaliciju,glas je za Jadranku Vasiljevic-Pupovac,Stanimirovic koaliciju.

VL
BR
brle
02:23 04.10.2011.

cujjjjj......zastititi dignitet svog radnika!!!! haahahahahah....tugo moja i digniteta i kompanije i radnika!

VL
M3
Miške 3
06:23 04.10.2011.

Jadranka Kosor. Gledajte ju kako poput Musolinija maše rukama kad govori, kako pleše po cesti, krevelji se, mulja.; koje ulizice vuče sa sobom da se slikaju iza nje....OGAVNO. Pa zar to želi biti novi predsjednjik vlade. Tko bi nju birao,, taj zaslužuje nju. A mali Sanader iz SDP, pa njegove cure Opačić i Antičević- koji su to muljatori? 7 kna po danu ljetovanja na Briunima. Birajte barem mlade i one koje niste nikad vidjeli - nego ove. Svi koji su u Saboru najprije sebi odredili visoke plače i privilegije nje zaslužuju da ih birate ( to privlilegije branila i Petir) Kako to da u razvijenim demokracijama političari odu s vlasti- a kod nas se nedaju. ??

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.