Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA IZNUDU
Povratak na članak

Lupao im po vratima stana i vikao: 'Ubit ću te ako mi ne daš 600 kuna!'

On se sada sumnjiči za iznudu, a tužiteljstvo od suca istrage Županijskog suda u Rijeci traži da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Komentari 5

DA
Darko50
10:06 25.06.2020.

A što ako stvarno postoji dug?Dali ovo govori da se dug ne treba vračati,naravno isto pravilo nije za sve.Naši zakonu sa pravosuđem su dno dna.

VL
PE
PetarPan1108
14:37 25.06.2020.

Ako netko posudi, onda je red da i vratiš, naravno u nekom realnom roku!!!! Ako ne mislis vratit, onda bi ti i ja posjetio vrata stana! Svi su vratili!

VL
Avatar EtTore
EtTore
14:03 25.06.2020.

Di su turisti?

VL
BO
booloo
13:17 25.06.2020.

Tihomir65:! za primitak posuđenog novca bankama potpisuješ ugovor. ugovora nema u navedenom slučaju. maloljhetniku ne možeš posuditi novac bez odobrenja njegova skrbnika.

VL
SO
Sotona
10:42 25.06.2020.

Dragi Ddarko ako nisi znao da znaš niko normalan ako neće da vrati novac ( jedino banci i državi ona zna i ima mehanizme da ti otme uzme svoj dio i naplati i kazne ) A privatnom licu kad daš daš ako ti neće da vrati apsolutno ali apsolutno je zakon na njegovoj strani da mu ne možeš ništa i ako neće da ti vrati . Nemaš šanse nikakve . Kad gledaš u pravu su . Tko si ti da daješ osuđuješ novac, nekome Tko si ti ? Dali nema na tisuće banaka koje imaju malo više od tebe ? Nadalje maloljetniku . Koji ima svoje roditelje. Dečko je super naivan za svoje godine . I ako ima sreće prošao je dobro ako ne zaradi još više zatvora, Da znam koji je ja bi mu pomogao da shvati .. i ja bi mu dao tih 600 kuna ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.