Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA IZNUDU

Lupao im po vratima stana i vikao: 'Ubit ću te ako mi ne daš 600 kuna!'

policajac
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
25.06.2020.
u 08:55

On se sada sumnjiči za iznudu, a tužiteljstvo od suca istrage Županijskog suda u Rijeci traži da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

– Ako mi ne daš 600 kuna, ubit ću te! – vikao je 23-godišnjak majci jednog maloljetnika, za kojeg je tvrdio da mu duguje neki novac.
Da stvar bude gora, prijetio joj je nakon što je nasilno pokušao ući u njihov stan. Te su prijetnje preplašile i maloljetnika i njegovu majku, koja je 23-godišnjaku dala 200 kuna.

– Vratit ću se po ostatak! – zaprijetio joj je.

I to je i učinio, no kada je ponovo počeo lupati na vrata stana svojih žrtava, tamo su ga dočekali policajci koji su ga uhitili. On se sada sumnjiči za iznudu, a tužiteljstvo od suca istrage Županijskog suda u Rijeci traži da mu se odredi jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke. 

Ključne riječi

Komentara 5

DA
Darko50
10:06 25.06.2020.

A što ako stvarno postoji dug?Dali ovo govori da se dug ne treba vračati,naravno isto pravilo nije za sve.Naši zakonu sa pravosuđem su dno dna.

PE
PetarPan1108
14:37 25.06.2020.

Ako netko posudi, onda je red da i vratiš, naravno u nekom realnom roku!!!! Ako ne mislis vratit, onda bi ti i ja posjetio vrata stana! Svi su vratili!

Avatar EtTore
EtTore
14:03 25.06.2020.

Di su turisti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije