Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oni bez komentara

Luksemburško pravosuđe istražuje Microsoftov Skype

'19.05.2011., Zagreb - Umirovljenica Mirjana Sepetavc uz pomoc racunala i programa Skype razgovara sa kcerkom koja zivi u Americi. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
13.10.2013.
u 22:38

Obje strane odbile su komentirati tu istragu, no mediji nagađaju da je moguće da je vlast već na određeni način kaznila kompaniju bez znanja javnosti.

Luksemburško pravosuđe istražuje Microsoftov servis za besplatno telefoniranje Skype zbog odavanja korisničkih podataka američkoj Nacionalnoj sigurnosnoj agenciji (NSA). Obje strane odbile su komentirati tu istragu, no mediji nagađaju da je moguće da je vlast već na određeni način kaznila kompaniju bez znanja javnosti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije