Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost od kolapsa
Povratak na članak

Lukašenko zavapio: 'Ako Rusija propadne, ostat ćemo pod ruševinama. Svi ćemo umrijeti'

Bjeloruski čelnik Aleksandar Lukašenko rekao je da njegova zemlja želi učiti iz ratnog iskustva ruske plaćeničke skupine Wagner

Komentari 9

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:07 28.06.2023.

Lukašenko zavapio: 'Ako Rusija propadne, ja ću ostati pod ruševinama. Svi u mojoj užoj obitelji ćemo umrijeti siromašni jer sada živimo kao kraljevska familija'

VL
DU
Deleted user
19:11 27.06.2023.

Došao možda novi predsjednik Bjelorusije.

VL
SE
Serđo23
16:44 27.06.2023.

Ako bi Rusija izgubila rat , ubrzo nestaju i slavenski jezici !

VL
DU
Deleted user
16:38 27.06.2023.

Ja sam mislio da je rusija nepobjediva, a zapravo su izgubili apsolutno svaki rat u zadnjih 150godina,osim ww2, a kojeg nikad ne bi dobili da su bili sami kao sada.

VL
ZU
Zurka
19:26 27.06.2023.

Ako Rusija propadne, ostat ćemo pod ruševinama. Svi ćemo umrijeti", rekao je Lukašenko....... A velike li stete......

VL
BR
Brankko
17:42 27.06.2023.

Nešto što je na žalost teško zamislivo u neko relativno brzo vrijeme (a možda i nije?): Aljaksandr Lukašenka (tako se taj čovjek zove na bjeloruskom jeziku, jeziku bjeloruskoga naroda, naroda kojemu je zemlja i država Bjelorusija, na bjeloruskom Belarus') na nekom sudu u Bjelorusiji, i mora govoriti na bjeloruskom jeziku, bez muljanja i petljanja i miješanja s ruskim jezikom. Naime, taj čovjek u pravilu u javnosti govori samo ruski -- slučajno znam samo za jedno njegovo obraćanje na bjeloruskom jeziku (pismeno!, ne usmeno), i to, gle apsurda, protiv ugroženosti bjeloruskoga jezika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.