Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi model financiranja
Povratak na članak

Lovrinović: Zadrugarstvo je jedini efikasni oblik udruživanja malih poljoprivrednika

"Hrvatska je neto kreditor EU jer je više novca uplatila iz državnog proračuna nego povukla", kaže Lovrinović

Komentari 2

AR
Artukovic
16:55 21.06.2018.

Kad se male ruke slože.........E moj Lovrinovicu....previse si gledao partizanskih filmova

VL
MA
MATEO
16:39 21.06.2018.

Da, gospodine Lovrinović ima pravo, međutim, da bi više malih poljoprivrednika uspješno izišlo na tržište bilo bi potrebno SVE GOTOVE PROIZVODE BRENDIRATI, a ne da svaki proizvođač ima svoj brend. Primjerice, imamo udrugu sa 100 članova, koja proizvodi nekoliko sirnihsirnih proizvoda, svaki od tih trebao bi bit BRENDIRAN. To je velik i znalački posao, ali bez toga nema uspjeha jer tržišni plasman 100 članova svaki pod svojim brendom stvara nezamislivu zbrku i nemoguće je. Lp, Mate

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.