Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Lovrić: Uvrštenje u kuću slavnih priznanje je za Oružane snage RH

Drago Lovrić (1)
Foto: MORH
1/5
29.08.2012.
u 16:23

Svečanost dodjele priznanja održala se jučer u National Defense University - NDU Sveučilišta nacionalne obrane u Washingtonu

U povodu uvrštenja u kuću slavnih (International Fellows Hall of Fame) američkog Sveučilišta nacionalne obrane u Washingtonu (National Defense University - NDU), načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, general pukovnik Drago Lovrić, rekao je da je ovo uvrštenje priznanje Republici Hrvatskoj i njezinim Oružanim snagama za dobre odnose između hrvatskih i američkih oružanih snaga koji su se dosad pokazali u mnogim područjima, a posebice u provedbi međunarodnih mirovnih operacija diljem svijeta.

>>General D. Lovrić drugi Hrvat primljen u vojnu Kuću slavnih

Svečanost dodjele priznanja održala se jučer u National Defense University - NDU Sveučilišta nacionalne obrane u Washingtonu.

– Ovo priznanje ujedno je i priznanje Oružanim snagama RH na uspješnoj transformaciji prema NATO-ovim standardima, pri čemu se ove godine očekuje potpuni završetak transformacije OS RH u NATO savez, kazao je je Lovrić.

Komentara 3

W4
wede 40
18:18 30.08.2012.

Evo npr.bivša Juga je školovala i Libijce i Iračane i Zambijce i.....još mnogo njih i zamislite da smo im slike stavljali kad su postajali neko i nešto u državama iz kojih su i došli. I stvarno me boli ukrutnik što su mu sliku stavili .Barem su pošteni.

OB
-obrisani-
15:26 31.08.2012.

Da Hrvati ne ratuju za njih, Amerikanci ne bi za Hrvatsku niti znali! Mene bi bilo sram uzeti priznanje za agresiju na drugu državu! Neki zaista ne znaju gdje je granica dostojanstva!

OB
-obrisani-
22:58 31.08.2012.

Samo je Josip Broz Tito stekao slavu kao vojskovođa i političar, drugi sabo bauljaju i kokošare u politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije