Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proces
Povratak na članak

Lovrić podnio žalbu na odluku o zabrani kontakta s Bandićem

Protiv Lovrića postoje barem dva rješenja o određivanju istražnog zatvora što ne bi smjelo biti moguće, navodi se u žalbi

Komentari 3

DU
Deleted user
14:02 21.12.2014.

Sramota je koliko dugo traje trakavica "Miki, Kikaš & Co" Izjave o tome kako imaju pod Kontrolom zagrebačku policiju, sudstvo, o odvjetnicima da se ne prIča, traju već preko desetak godina. Izjave tipa "Ja sam Zagreb" i "Tko mi šta može" već su svakodnevnica. Svinjarija tipa nabava Automata na Autobusnom kolodvoru (tko je odgovarao, tko je odobrio, tko je naredio..) koji stoje nekorisni, "Zlatni" zahod u Dubravi, iznosa popravljana Mesnička, cestovni prepravci po gradu, bitan porast broja zaposlenih Činovnika u Gradskom poglavarstvu ali i u Holdinu, strašno zaduživanje Grada ali i Holdinga na teret građana garad, poklanjanje milijuna kuna Mamići/Dinamu iz gradske blagajne a sada plakanje kako će morati Stopirati ili Odgoditi mnoge projekte.....Nema Ovdje Dosta Prostora za (Ne)djela Bandića, Ljubičića, Kojića,Šostara,Buluma i niza članova bratstva.I Da se razumijemo; nije svo nečije bogatstvo u nekretninama nego i u manje vidljivim stvarima; nakitu, slikama,dionicama,skupim putovanjima, estetskim kirurškim zahvatima, kozmetičkim tretmanima, skupocjenoj obući, odjeći i satovima....Ima te "gospode" čija jedna košulja košta koliko malo koji radnik mjesečno zaradi. Odijela ili cipele koje koštaju koliko radnik zaradi godišnje ili i za više vremena. O kome Večernjak piše? O čemu Piše?

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
00:38 21.12.2014.

Kako dugo treba da se obracunati sa svercerima?. Tu su upleteni Odvetnici to je to. Zavlaci se Tako dugo dok se neispuni financiranje Odvjetnika to je to . Vlada radi sa Odvjetnicima ko I OD uvijek da podijelit financiranje Sutskogkog postupka to je to. Dali nam Dr.Stjepan Radic da rijesi taj problem na nacin ko I prije kada su ga probali straps u zatvor I Bankrotirati jer se je uhvatiti u kostac sa Zakonom I korupcijom ali na srecu njegove Sposobnosti nisu uspjeli unistiti Braca Radica. Vjera u Boga I Seljacka Sloga!

VL
AN
antonelić
18:16 20.12.2014.

kad smo bili djeca, išli smo susjedu u vinograd brati grožđe. kriomice. jedan je uvijek čuvao stražu, a dvojica su brala. kasnije smo se mijenjali... tako su kriomice mile i ivica brali voće po metropoli (ne znam trećeg koji je čuvao stražu)... nas nisu uhvatli u krađi a njih jesu... ali ja se osjećam krivim i nadam se oprostu svevišnjeg i molim se za oprost milinih i ivičinih grijeha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.