Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije htio kući

Lovačkom puškom prijetio konobarici jer mu nije natočila

puska, sacmarica
Arhivska fotografija
17.10.2012.
u 15:34

Konobarica (25) u Topolovcu odbila ga je poslužiti jer je radno vrijeme završilo

Svemu lijepom dođe kraj kaže poslovica, no to nije htio prihvatiti gost kafića (37) u Topolovcu. Kad mu je nešto iza 22 sata u nedjelju konobarica (25) odbila dati piće i pustiti glazbu na jukeboxu jer je radno vrijeme kafića završilo, on je izašao iz lokala i otišao po lovačku puško u auto. 

S lovačkom pukom u rukama vratio se u kafić i konobarici prijetio smrću, a prijetnje je sasuo i na još jednog gosta (44), izvijestila je policija.

Oduzeti su mu puška koju legalno posjeduje, oružni list i lovačka iskaznica te je protiv njega podnesen optužni prijedlog iz Zakona o oružju s obzirom na to da je unošenjem puške u lokal uznemirio građane.

Također, protiv njega je podnesen i optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem.

Komentara 2

Avatar mate112
mate112
13:42 18.10.2012.

spremni smo priključit se europskoj obitelji.

TH
thekurcula
19:31 18.10.2012.

Ja mislim da je konobarica kriva. Nije mu dala piće i onda se još čudi što je on potegao pušku! Pa ko ne bi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije