Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pijančevanja

Lovačkim nožem nasrnuo na poznanika koji se sad bori za život

noz
Pero Lovrović/Pixsell
25.03.2010.
u 10:45

I stariji (63) i mlađi muškarac (44) bili su vidno alkoholizirani. Stariji je nasrnuo na mlađeg i ubo ga u predjelu trupa.

RIJEKA - Stanje Rade Smeunčevića (44) kojeg je 63-godišnji poznanik Ive, s kojim je jučer predvečer pio u  kafiću "Medo" u središtu Rijeke, nakon verbalne prepirke lovačkim nožem triput ubo u trbuh, i dalje je kritično.

Dvojica stalnih gostiju narodnjačkog kafića u Ulici Fiorella la Guardije posvađali su se nešto poslije 18 sati, nakon čega je stariji otišao kući. Vratio se nakon sat vremena s nožem i palicom, nasrnuo na Radu, inače hrvatskog branitelja i oca dvoje djece, i probo ga nožem.

Napad je bio toliko iznenadan da je sedmero gostiju primijetilo su da se nešto dogodilo tek kad je ranjeni Smeunčević zavapio upomoć. Konobarica kafića koji je poznat po narodnjačkim zabavama, čak i preko tjedna, a posjetitelji okolnih ugostiteljskih radnji nerado onamo zalaze i od milja ga nazivaju "Sodoma i Gomora", odmah je pozvala policiju i hitnu pomoć koja je ozlijeđenog muškarca prevezla u KBC Sušak gdje se bori za život.

Policija još utvrđuje sve okolnosti i motive događaja, od sudionika okršaja uzeli su krv i urin ne bi li se utvrdilo jesu li bili alkoholizirani, a Pintar je danas poslijepodne doveden u Istražni centar riječkog Županijskog suda i ispitan.

U konzultaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se radi o kaznenom djelu ubojstva u pokušaju, a istražni sudac Pintaru je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati.

 

 

Komentara 1

JO
joOk3r
15:45 25.03.2010.

metak u celo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije