Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesretan slučaj

Lovac iz Karlovca pucao u životinju pa ranio kolegu

lov (1)
Damir Špehar/PIXSELL
26.11.2012.
u 11:47

Lovili su u Krnjaku u Karlovačkoj županiji, a 31-godišnji lovac lakše je ozlijeđen

Komentara 2

IB
istina_boli
12:27 26.11.2012.

Daj vec jednom zabranite rad tim dripcima, pa oni su opasni i po drustvo, i po sebe i po zivotinje. Manje sran** prave krivolovci nego ti tzv. lovci.

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
15:03 26.11.2012.

Lov je jedini "hobi" gdje se otvoreno nosi oružje. Postoje strogo određena pravila načina lova na pojedinu divljač i kada se i čime puca na divljač. I sam sam se bavio lovom i bio lovnik tako da samo mogu reći kako je neopreznost pogubna na npr. cestama tako je i u lovu. S mogućim posljedicama su lovci itekako upoznati i svjesni rizika kada idu u lov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije