Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibik kod Drnja
Povratak na članak

Lovac gađao fazana pa sačmaricom pogodio ribolovca

Na sreću, liječnici su ustanovili da je ribolovac zadobio lakše ozlijeđen pa je nakon obrade na kirurgiji pušten kući.

Komentari 9

PL
Pljinarac
14:57 25.10.2010.

Krenuo lovac sa psom prvi put u lov i ubrzo se vratio kući. Pita ga žena: Šta, vratio si se kući po novu municiju? Ma ne po novog psa.

VL
Avatar žič
žič
15:13 25.10.2010.

kaj ti lovci delaju to je ludnica,kod nas u varaždinu lovci strelaju po dravskoj šumi kak nori,nedaj bog da te slučajno,,stisne,,dok šećeš dravom a oni su u šumi ti šušneš u grmu......pras i začas si na groblju,apsurdno je to da je cijela hrvatska lovište jer po njihovim zakonima ako je pas 300 metara od najbliže kuće a jadan pas je slućajno odlutal ode glava,što znači da na tri stotine metara od kuča strelaju i po zajčekima,fazanima a i ljudima(no ne namjerno)ali je prije lova uvijek rakija to sam videl vlastitim očima,litrak je išel u krug,zadnjemu baš nije puno ostalo....lov bi trebalo zabraniti kao u nizozemskoj,vel.britaniji i još nekim zemljama,jer lov je po meni jednostavno nagon za ubijanjem a ne oni se kao brinu za životinje,je malo sutra

VL
MA
macor
15:57 25.10.2010.

Pucao sacmaricom na fazana u letu i pogodijo ribolovca.Ovaj letio skupa sa fazanom.

VL
ER
erp
16:25 25.10.2010.

inače ta sportsko kriminalna ,alkoholu odana skupina , sa radnim nazivom LD,koja , kako oni kažu, održava ravnotežu u životinjskom carstvu bi trebala biti zakonom zabranjena.....

VL
ER
erp
16:29 25.10.2010.

poznavajući spodobe u lokalnom LD,čovjek pomisli, ni praćku im ne bih dao u ruke, a ne pušku na rame....

VL
OB
-obrisani-
19:45 25.10.2010.

pokažite lovcu kako izgleda fazan. Fazani nemaju štapove za pecanje

VL
WE
weatherby
06:31 26.10.2010.

Ma pričate gluposti, nisam niti ja neki pobornik lovaca ali živom čovjeku se svašta može dogoditi. Iskreno pljujemo po tim lovcima ali realno sagledajte situaciju, oni love već godinama a divljači i dalje ima i to u istom broju. A što se tiče ranjavanja, u Hrvatskoj ima oko 60000 lovaca, i od te populacije najmanje ekscesa. Zamislite da svaki lovac ima samo 2 puške, to je preko 100000 pušaka. Više ranjavanja i ubistava počine raznorazni ptsp ili branitelji.

VL
RE
real
11:10 26.10.2010.

ma često se sami lovci i međusobno ulove... ovdje je stradao ribolovac..

VL
DO
dormen
22:39 26.10.2010.

Kreteni koji sebe nazivaju lovcima uzurpiraju privatno vlasništvo,ugrožavaju živote njihovih vlasnika,i ostalih gradjana.Mimo svih zakonskih kriterija dobivaju dozvole za držanje i nošenje oružja jer se opijaju i prežderavaju s policijskim službenicima.Tu gamad i predatore treba upristojiti metodama i načinom kojimaima se i sami služe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.