Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI RAST CIJENA

Loše vijesti za vozače: Gorivo od utorka poskupljuje, poznato za koliko

Šibenik: Od danas nove cijene goriva, i dizel i benzin jeftiniji
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
10.02.2024.
u 20:06

Puni spremnik od 50 litara od utorka će biti skuplji za euro i pol vozite li se na benzin, i za  dva i pol eura vozite li dizel

Cijena goriva ponovno raste. Nakon što su cijene znatno porasle prije 10-ak dana, u utorak nas očekuje novo poskupljenje. 

Prema važećoj vladinoj formuli za izračun cijene naftnih derivata, benzin će poskupjeti za tri centa, a dizel i plavi dizel za pet, doznaje Dnevnik Nove TV. Nova cijena eurosupera 95 bit će 1,45 eura, eurodizela 1,48, a plavog dizela 94 centa.

VEZANI ČLANCI:

Puni spremnik od 50 litara od utorka će biti skuplji za euro i pol vozite li se na benzin, i za  dva i pol eura vozite li dizel.

- Ako se trend s povišenjem cijena nastavi, doći će do povišenja cijena u prijevozu - objasnio je Zdravko Bubnić, iz Ceha prijevoznika pri HOK-u te dodao da bi to u konačnici moglo značiti i više cijene proizvoda.

Ključne riječi

Komentara 24

ST
Stradivari777
20:45 10.02.2024.

Više od 50 lipa po litri u posljednja 2 tjedna. Gledam također, kako neki proizvodi u trgovinama velikih centara dižu cijenu po 1 eurocent svako mjesec dana. Ode to u nebo...a plaće ne prate to. Pitam se, kako je jadnimim umirovljenicima koji nemaju nikoga, samohranim roditeljima, ljudima koji jedva sastavljaju kraj s krajem. Ministri i vladajući hvale svoj rad kao da su odcjepljenju od zemlje...ne bu to dobro završilo

KA
kanđija
22:40 10.02.2024.

Ma nije problem cijena..problem je nekvalitetan benzin. Sada je i onaj u Bosni kvalitetniji. Što rade inspekcije...

TU
TutoBruto
22:27 10.02.2024.

Zašto je poskupilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije