Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva na Črnomercu

Zastoj tramvaja: Upao u svježi beton i izazvao prometni kolaps

Foto: Čitateljica
1/2
11.09.2020.
u 13:37

– Ja tu čekam već od 12:40, ali mislim da zastoj traje i duže – kazala nam je čitateljica

Vožnja preko Črnomerca nije prošla najbolje za jednog zagrebačkog vozača. Naime, u neposrednoj blizini vojarne kod Črnomerca izvode se građevinski radovi na tramvajskoj pruzi. 

Nesretni vozač očito nije bio u to upućen jer je upao u beton i našao se u problemima. 

– Ja čekam tu već od 12:40, ali mislim da zastoj traje i duže – kazala nam je čitateljica koja nam je i poslala fotografije. 

Na stranicama ZET-a objavljeno je samo kako je na Črnomercu zastoj. Međutim, kako nam javljaju, automobil je izvukla vučna služba i očekuje se da će promet brzo krenuti. 

Ključne riječi

Komentara 14

ZA
zagi101
14:17 11.09.2020.

jedan od onih koji nije htio voziti u koloni nego se pravio pametan pa išao prugom. neki dan sam gledao isto jednog pametnog ali je u zadnji tren zakočio. takvih mi nije žao

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
15:20 11.09.2020.

On je upao u beton, a hrvatski narod u govna, pa nikako da čitamo članak o tome.

AB
Absteiger
15:28 11.09.2020.

A ove nazovi novinarke, sa te čajem pišu nesretni vozač.. Pa tamo su znakovi i ograda, već duže vrijeme i povremeno se pojavi bahati kreten, pa se gura, ostali su budale.. A one, pojma nemaju, pišu za VL.. Nesretni. Svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije