Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI
Povratak na članak

LNG Hrvatsku tuže OLAF-u zbog izbora konzultanta

Konzultanti tvrde da je ocjenjivanje ponuda bilo izuzetno netransparentno i po neprepoznatljivim kriterijima

Komentari 5

PN
Pnatko
20:22 03.04.2015.

Neka dođu u Hep!! IPO i privatizacija, vjetroelektrane i njihov otkup, marketing, namješteni natječaji preko takozvane Nabave došle iz HŽ-a itd. To nisu EU novci ali se HR igra s ugledom i Europska komisija će morati reagirati, Hep je tvrtkatka Slučaj a Uprava je Alan Ford menadžment kao i svi "direktori" iz HNS konjušnice!

VL
SA
santos008
08:53 04.04.2015.

Ako meni treba savjetnik ,znaci da ja ne poznam neku materiju,kako onda ja mogu odabrati tko je najbolji,jer da to znam onda mi savjetnik ne bi ni trebao.

VL
OO
oooooooooo
21:21 03.04.2015.

cak i da nam treba lng cemu sluze ti konzultanti zar nema ljudi u ministarsvu koji bi to mogli odraditi npr. informirati se pa odabrati najboljeg izvodjaca i investitora i pustiti ih da rade za sto su placeni naime svi izvodjaci i investitori imaju lako dostupne portfolios tako da samo treba procitati i provjeriti sto je danas dosta lako a plus toga nepravi svatko lng postrojenja

VL
MX
MXLCLGTG
01:01 04.04.2015.

cvjeta korupcija ko ruze u svibnju.

VL
Avatar Oštrica
Oštrica
09:39 04.04.2015.

Naravno da svatko tuži Hrvatsku, kada Hrvatska svima plaća, a onda jednostavno povisi poreze, i nikome ništa. Narod plati, kriminalac se bogati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.