Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remetili javni mir?

'Ljude na LGBT zabavi policija je bez razloga uznemiravala'

gay zastava
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.01.2013.
u 18:21

Tražit će očitovanje o postupanju od Policijske uprave Splitsko-dalmatinske županije, a zbog ranijeg neprofesionalnog postupanja u Splitu o svemu će obavijestiti i MUP.

Iz udruga Kontra i Iskorak izvijestili su da je, po njihovom mišljenju, policija bez razloga uznemiravala sudionike četvrtoga 'plesnjaQ' - party koji je organizirala LGBT zajednica iz Splita, prenose 24sata.

Kako tvrde, policajci su u dva navrata dolazili na tulum i tražili da se stiša glazba, te su legitimirali organizatore iako je u okolnim kafićima glazba bila glasnija. Oko 23 sata policajci su, prema novodima udruga, došli ponovno i zatražili da se prostor isprazni.

– Mi ćemo ljude potjerati ili ćete vi – navodno su im rekli policijski službenici. Iz Udruga napominju da su imali dozvolu rada do 1 sat i da nije bilo remećenja javnog reda i mira, kao i da glazba nije bila glasna.

Ključne riječi

Komentara 18

CA
cactus
20:13 06.01.2013.

tko to smije uznemiravati naše pedere, pa oni su u nas zakonom zaštićeni

OB
-obrisani-
20:17 06.01.2013.

Homoseksualci su iznad zakona. Tko sme da ih bre uznemirava. Oni mogu uznemiravati druge. A oni mogu raditi što hoće. To je homoseksokracija.

MA
malamlak
18:43 06.01.2013.

ovi su ko zagroci "sve bumo tužili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije