Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MB 360

Milan Bandić: Fotelje nas ne zanimaju

Bandić koalicija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
08.11.2015.
u 22:51

'Naša očekivanja su bila u tom nekom nivou.'

Koalicija rada i solidarnosti, kojoj je najveća snaga stranka Milan Bandić 365, prema izlaznim anketama su osvojili dva mandata u Hrvatskom saboru, što je na razini njihovih očekivanja uoči parlamentarnih izbora.

- Tko god bude na čelu vlade morao bi napraviti rezove i potom izgubiti izbore, ali nitko to nije bio spreman i propustio je biti zapisan u povijest. Mi smo spremni za tako nešto i idemo delati - rekao je u obraćanju Milan Bandić i nastavio:

- Naša dva glasa u saboru bit će na tragu onoga što zagovaramo u programu. Nama ne trebaju fotelje, nas fotelje ne zanimaju.

Ljubo Jurčić bio je staložen u komentiranju.

- Naša očekivanja su bila u tom nekom nivou - komentirao je rezultate izlaznih anketa Ljubo Jurčić no u nastavku se nije želio osvrtati na moguće postizborne koalicije, o kojima će se sigurno razgovarati:

- U svakom slučaju, treba pričekati prve neslužbene rezultate, oni će biti vjerodostojniji, znamo kako se ankete rade. Nadao sam se do osam mandata, ali realnije je da uz manjinske predstavnike skupimo četiri.

Nešto detaljnija u svom komentaru bila je potpredsjednica stranke Bandić Milan 365.

- Mi smo, kao što to gradonačelnik Zagreba Milan Bandić vrlo često kaže, u permanentnoj koaliciji s našim sugrađanima, a tako ćemo to i nastaviti. Neke stvari se doista treba mijenjati. Možemo više, možemo bolje u ovoj zemlji i krajnje je vrijeme da se počnemo ponašati odgovorno i da počnemo raditi na dobrobit svih naših sugrađana, a da s druge strane, budemo jedni prema drugima i solidarni - rekla je potpredsjednica stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti Jelena Pavičić Vukičević.

Što se ostalih tiče, HDZ-ova koalicija ima 57 mandata, SDP-ova koalicija 56 mandata, MOST 17 mandata, IDS-ova koalicija i Živi zid dobivaju po tri mandata, a dva mandata dobiva HDSSB.

>> Rezultati izlazne ankete: HDZ-ova i SDP-ova koalicija po 56 mandata

Komentara 11

GO
golub
20:33 08.11.2015.

E Bandiću Zokiju si zel dva mandata pa buš opet moral u Rematinec.

HE
helf
01:24 09.11.2015.

Fotelje te ne zanimaju, hahahahahaha !

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
21:50 08.11.2015.

Pa nazalost bandic je iznenadil sa dva mandata a ovaj jurcic nema stranke s kojom nije koaliral taj vise sam nezna kojoj opciji pripada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije