Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDANA ENERGETSKA DOZVOLA

Ljubljana za drugi blok Krškog, Beč i Rim protiv, Zagreb još šuti

21.07.2021.
u 06:36

Slovenska vlada ne isključuje ni referendum za nastavak korištenja nuklearne energije, bez koje ne mogu ni zamisliti energetsku neovisnost

Ključne riječi

Komentara 19

MU
mutituti
08:21 21.07.2021.

Apsolutno sam da sa Slovencima idemo na izgradnju drugog bloka te tako zadovoljimo svoje potrebe Neka se gospoda iz Beca zali na Madarsku nuklearku na Dunavu Sjevernije od Osijeka a Rim na Francuske nuklearke u blizini Liona sto je nee tako daleko od Torina. Lakoje gospodi iz Beca i Rima ugnjetavati male narode.

JO
jorgen
10:24 21.07.2021.

Što Beč i Rim imaju o tome odlučivati? Nuklearna energija nam je jedini izgledni 'base power' koji će biti nužan daljnjom elektrifikacijom kućanstava, pokretnina i industrije. Osim ako želite imati vjetroelektrane načičkane na svaki kvadratni kilometar i moliti Boga da stalno puše vjetar? Želite li možda toksične solarne ploče za koje i dalje nema rješenja oko zbrinjavanja kada im istekne rok nakon 20-30 godina?

ST
Stari
17:42 21.07.2021.

Krško je 50 ak km od Zagreba i ako dođe do neke havarije Zagreb je nizvodno i nadrapali smo. A bilo je nekih manjih curenja i zaustavljanja pa smo se mi u Zg malo kvarcali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije