Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO SVE!

Ljubimac postao hit: Evo što je napravio tijekom sastanka parlamentaraca

Foto: Screenshot
1/2
14.07.2020.
u 18:05

Tijekom saslušanja izvršne direktorice ITV-a dame Carolyn McCall o budućnosti javne televizije u kontektu koronakrize, na ekranu pojavio se narančasti rep.

Zbog pandemije koronavirusa milijuni su prisiljeni raditi od doma i komunicirati preko online video konferencija. Izuzetak nisu ni parlamentarci. 

Većina sastanaka Odbora za kulturu, medije i sport prođu nezapaženo u široj javnosti, no zahvaljujući mački Rojo britanskog parlamentarca Johna Nicolsona ta video konferencija postala je pravi hit i oduševila sve. 

Tijekom saslušanja izvršne direktorice ITV-a dame Carolyn McCall o budućnosti javne televizije u kontektu koronakrize, na ekranu pojavio se narančasti rep. 

Nicolson je pokušavao postaviti pitanje kad je podignuo pogled i shvatio kako se ispred njegova računala šeće njegova mačka. 

- Ispričavam se zbog repa moje mačke - kazao je svima ostalima na Zoom razgovoru samo kako bi koju sekundu kasnije kazao svojoj mački: - Rojo, spusti svoj rep!

Mačka je izazvala žestok smijeh svih prisutnih, a nakon što je Alain Tolhurst objavio snimku razgovora na Twitteru postalo je pravi hit. 

 

Komentara 1

ZV
zvone02
18:39 14.07.2020.

mace su zakon, haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije