Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav, a i čaša

Ljubavnice prekinule pa napravile scenu u kafiću, zalijevale se pivom i razbijale čaše

piva, boca, flaša, razbijena boca
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/2
28.03.2022.
u 22:24

Jana (43) osuđena je na kaznu od 942,50 kuna, a Ana mora platiti 188,50 kuna, odlučila je prekršajna sutkinja

Bivše ljubavnice Jana i Ana, koje su se žestoko posvađale i sukobile krajem kolovoza u kafiću u Zagrebu, proglašene su krivima i osuđene zbog sukoba u kafiću, polijevanja pivom i razbijanja čaša, piše Danica.

Te su se večeri Ana i Jana našle da bi preispitale svoju vezu, podijelile su i pivo, ali ono nije jedino ostavilo gorak okus u ustima - Jana je obznanila da želi prekinuti osam godina dugu vezu, a potom ju je Ana polila pivom. Jana je uzvratila i pritom udarila čašom o čašu koje su držale u rukama i tako ozlijedila obje, piše u presudi.

- Rekla mi je da me je vidjela s bivšim suprugom, što me je jako uzrujalo jer sam bila emotivno vezana za nju. Polile smo se pivom, a ja sam lupila svojom čašom o njezinu te smo obje ozlijeđene. Žao mi je zbog svega. Nakon toga, ponekad popijemo kavu, a nekad Ana samo okrene glavu od mene - rekla je Jana koja je sve priznala na sudu.

S druge pak strane, Ana je ispričala da je ona zapravo još ranije raskinula s Janom, a Jana to nikako nije mogla podnijeti.

- Ponekad sam se s njom nalazila prijateljski da bih joj pomogla da prihvati da nas dvije više nismo skupa. Tog dana sjedila sam u kafiću i pila kavu kada je došla Jana i naručila jednu pivu i dvije čaše. U tom razgovoru Jana je i dalje pričala svoju priču i nikako nije prihvaćala da nismo u ljubavnoj vezi, na što sam ja reagirala i zalila je pivom, ona je nakon toga zalila mene te je razbila čaše i zarezala me po palcu desne ruke - ispričala je Ana svoju verziju događaja.

Nadodala je da je Jana potom otišla, a nju je vlasnik kafića odvezao u bolnicu jer je jako krvarila.

Jana (43) osuđena je na kaznu od 942,50 kuna, a Ana mora platiti 188,50 kuna, odlučila je prekršajna sutkinja. Presuda je pravomoćna.

Ključne riječi

Komentara 2

YE
Yeah
23:22 28.03.2022.

Zbljuv, koga to zanima?! Samo da bi se o takvima pisalo, agenda ide dalje dok se ne raspadne po svim savovima!

DU
Deleted user
22:33 28.03.2022.

Očito.... ljubomora .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije