Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Ljeto se ne da: Vikend pred nama idealan je za plažu

Kupa?i na plaži Vodice
Foto: Dusko Jaramaz /PIXSELL
1/6
09.09.2023.
u 08:52

DHMZ za vikend predviđa pravo ljetno vrijeme. Sunčano, te vrlo toplo i vruće i u subotu i nedjelju

"Sunčano, te vrlo toplo i vruće. Ujutro na kopnu lokalno moguća kratkotrajna magla", glasi vremenska prognoza DHMZ-a za subotu. 

Vjetar uglavnom slab istočni i sjeveroistočni. Na Jadranu ujutro i prijepodne slaba i umjerena bura, a poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura između 27 i 32 °C, ponegdje u gorju malo niža.

Foto: DHMZ

Ljetno vrijeme nastavlja se i u nedjelju.

Pretežno sunčano te vrlo toplo i vruće. Ujutro po kotlinama i uz rijeke moguća kratkotrajna magla. Vjetar slab, na Jadranu u noći i ujutro slaba i umjerena bura, a od sredine dana sjeverozapadnjak, uz obalu i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura većinom od 10 do 15, na moru od 18 do 23 °C. Najviša dnevna od 28 do 33 °C.

VIDEO Stotine mrtvih u razornom potresu u Maroku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije