Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrovac
Povratak na članak

Lisica u Krupi ugrizla ženu za nogu, a ova je usmrtila štapom

U mjestu Krupa nedaleko Obrovca 67-godišnja mještanka je braneći svoj život ubila lisicu.

Komentari 12

MI
Misterx
14:15 22.11.2009.

Jadna lisica!

VL
Avatar Uzorak
Uzorak
10:39 22.11.2009.

Uz lokalne lovce i državni inspektorat trebalo bi obavijestiti i Uskok, državno odvjetništvo ,vladu RH i nadležna ministarstva. Također treba obavijestiti i Europsku komisiju za ljudska prava neka se zna šta se dešava u Hrvatskoj...

VL
SJ
Sjeverac
15:35 22.11.2009.

Zao mi je ove zene! Ali lisica nam je upravo pokazala put kojim trebamo ici! Glad ne bira sredstva! Dakle udari gladni narode! Gdje ste mladi sto cekate! Niti jedna danasnja stranka u hrvatskoj vas nece najesti. Samo vas moze lupiti po glavi!

VL
OB
-obrisani-
22:06 22.11.2009.

tako baba !!!

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
11:35 22.11.2009.

Bravo Marco Zaboravio si i društvo za zaštitu prava životinja.Ta ju je babetina dotukla štapom zbog okovratnika, a poslije je rekla da ju je ugrizla.

VL
DV
djon vejn
13:13 22.11.2009.

Šta vi komentirate pa to boli glava,jos to ljudi i ocjenjuju pozitivno.pa lisica je bila bijesna sto posto inače se nebi pojavilaa u dvorištu tako sto se te životinje uplaše i pobjegnu čim vide covjeka ili psa...znam to iz iskustva....dobro sto nije napala neko djete jer bjesnoca je opasna po zivot

VL
KA
Karlek1
13:59 22.11.2009.

Nadam se da će nadležne institucije obaviti svoj posao i o svemu hitno obavijestiti Bruxelles... jer ovo je potencijalni novi razlog blokade hrvatskih pregovora.

VL
OB
-obrisani-
15:05 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kroži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Naka vama bude lijepa nedelja i uspješan tjedan..

VL
Avatar Aahz
Aahz
15:23 22.11.2009.

Poštovani slovenci..imamo i mi jedan aktualni vic za vas: Slovenska nogometna reprezentacija pobjedila Rusiju. Ruski predsjednik Medvedjev je vidno razočaran otišao kući. Danas ujutro je slovenski predsjednik Turk primio telegram! Čestitam vam na pobjedi i odličnoj igri. STOP. Stvarno stee dali sve od sebe i bili bolji. STOP. Plin. STOP. Nafta. STOP.

VL
SJ
Sjeverac
15:28 22.11.2009.

Gdje se lisica nije domogla kojeg predsjednickog kandidata(cast pojedincima)!

VL
OB
-obrisani-
18:30 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kruži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Neka vama bude lijep dan i uspješan tjedan..

VL
MM
Mladen Miletić
20:07 22.11.2009.

Kako izgleda u Hrvatskoj nije samo dio naroda te umirovkljenika na rubu gladi ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.