Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrovac

Lisica u Krupi ugrizla ženu za nogu, a ova je usmrtila štapom

lisica
Dusko Marusic/Vecernji list
22.11.2009.
u 09:50

U mjestu Krupa nedaleko Obrovca 67-godišnja mještanka je braneći svoj život ubila lisicu.

KRUPA - U mjestu Krupa nedaleko Obrovca 67-godišnja mještanka je braneći svoj život ubila lisicu.

Naime, lisica se jučer oko 10 sati spustila do dvorišta obiteljske kuće omeđenog šumom i 67-godišnjakinju ugrizla iznad palca lijeve noge. Žena je srećom uspjela dohvatiti štap i udarila lisicu toliko snažno da je ova uginula.

Ozlijeđena žena je kolima hitne pomoći prevežena do Doma zdravlja Obrovac odakle su je dovezli do epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo u Zadar kako bi primila cjepivo protiv bjesnoće.

Po uginulu lisicu došao je veterinar koji će je odnijeti do splitskog zavoda kako bi utvrdili da li je bila bijesna. O cijelom događaju upoznat je i lovnik za južni Velebit, a o svemu će se izvjestiti i državni inspektorat.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Uzorak
Uzorak
10:39 22.11.2009.

Uz lokalne lovce i državni inspektorat trebalo bi obavijestiti i Uskok, državno odvjetništvo ,vladu RH i nadležna ministarstva. Također treba obavijestiti i Europsku komisiju za ljudska prava neka se zna šta se dešava u Hrvatskoj...

SJ
Sjeverac
15:35 22.11.2009.

Zao mi je ove zene! Ali lisica nam je upravo pokazala put kojim trebamo ici! Glad ne bira sredstva! Dakle udari gladni narode! Gdje ste mladi sto cekate! Niti jedna danasnja stranka u hrvatskoj vas nece najesti. Samo vas moze lupiti po glavi!

MI
Misterx
14:15 22.11.2009.

Jadna lisica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije