Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši SDP-ovac
Povratak na članak

Linić žestoko po Milanoviću i ministru: Hajdaš Dončić laže u ime premijera

- Teme razgovora su bili Milanović kao najnepopularnija politička osoba u Hrvatskoj, pad rejtinga SDP-a, Orahovo približavanje SDP-u, rast rejtinga HDZ-a i propast Plana 21 - kazao je Linić

Komentari 38

BL
Blizard
00:12 22.07.2014.

Milence ni približno nije najnepopularniji političar ,nadjahao ga Josipoviic ihihiii !!

VL
ĆA
ćaćaća
23:36 21.07.2014.

koji orah?..sad partija gura drugo krilo tkz orah a predjesnicom holy koji je milanče izbacio iz stranke zbog nepotizma..na orah mogu nasjesti samo oni koji su vjerovali u plan 21..a hvala bogu njih ne manjka..

VL
Avatar Topgen
Topgen
23:39 21.07.2014.

Socijalistima samo dajte dosta konopa , oni ce se sami objesiti (Margaret Thatcher )

VL
NE
nenadbat
06:57 22.07.2014.

Najnepopularniji je Josipović ,pogotovo od kako intenzivno vodi neuspješnu kampanju državnim novcem.Na svu sreću narod to primječuje.

VL
Avatar Ernest
Ernest
00:01 22.07.2014.

A tko je Mirela? Zelena Snjeguljica sa sdam patuljka. Stranka bez eminentnih stučnjaka, samo ime. Kako bi ona mogls oformiti novu Vladu. Zar nije i sama rekla da gro njezinih članova uopće ne dolaze na sjednice i da će ih sve smijeniti, dakle svih sedam patuljka i kako bvi ona formilala Vladu. Vjerojatno kao privjesak vladajučim medija radi.

VL
CR
crocro
09:10 22.07.2014.

U nebesa uzdizani orah, guran medijski poput buldozera, bez ikakve političke infrastrukture, bez ikakvih dokazanih ili najboljih gospodarstvenika, Holy koja i sam ističe da se još formiraju s time da nitko ne zna kada će se formirati i s kime i čime, to je slično kada isčupate bilju iz zemlje a u zemlji se otrgnuo komad korijena i on nastavlja dalje rasti i pretvara se u istovijetnu genetsku biljku. Holy i ORAH bi trebali biti džoker SDP-a koji će doživjeti krah. U tom slučaju Holy bi imala glavnu riječ jer u protivnom utopljeniku neće pružiti slamku spasa. No Holy zaboravlja da su oni medijski eksponirani i preuveličavani u odnosu na druge Hrvatski orijentirane stranke i saveze poput Saveza za Hrvatsku koji medijski nije popraćen niti deseti dio kao orah. To mi građani vidimo, kao što i vidimo krah oraha na slijedećm parlamentarnim izborima jer on još za 10 godina neće moći prikazati imena najboljih gospodarstvenika jer oni se neće zamatati u ljusku oraha. Oni će biti na strani stranaka koje u najvećoj mjeri podržavaju Hrvatski građani, tj. u strankama koje će štititi Hrvatske nacionalne interese i raditi za Hrvatske građane a ne za balkanske asocijacije. Nikada se nismo približili balkanu kao što je to u današnje vrijeme. Umjesto da smo se od ulaska u EU itekako dobro instalirali u krug srednje europskih država poput Austrije, Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije. Ova vlast je odlučila imati svoju ulogu u društvu Srbije, BiH, Crne Gore, Makedonije, Albanije. Zašto Mirela Holy nije utjecala i svojim SDP-ovim kolegama govorila da je nama mjesto u EU a ne balkanu i regionu. Pa to je i bio cilj ulaska u EU da se civilizacijski odmaknemo od Balkana. Pa i zapadne zemlje nam govore da smo mi oduvijek bili u Europi i da nam je tu mjesto, a sada kada smo to i "papirnato" dočekali, ova vlast na odvuče ponovo u ralje Balkana. Pa kako će nas drugi cijeniti ako mi samo nećemo, drugi nas priznaju ali se mi sami ne priznamo. Mirela Holy je dugo plakala i cvilila za SDP-om i svaki mih SDP-a na suradnju to bi bio njezin ponos. I što onda s njom možemo očekivati. Svaki dan na TV daju Aleksandru Kolarić za koju su rekli kako također "slini" za SDP-om. Pa što mi možemo očekivati kada je to sve korijenje SDP-a, a vidmo da nas SDP ne vodi onako kako su obećali i da od kada su na vlasti nismo niti korak napravili naprijed već unazad. I sada mediji te zvijezde ponovo nama bacaju u prvi plan. Pa narod nije slijep i neće više pogriješiti. Sada je pro na redu Kolinda Grabar Kitarović, jer ima i ona nešto za reći a ne samo Milanović, Josipović, Aleksanda Kolarić ili Mirela Holy. Vrijeme je da čujemo i drugu stranu.

VL
Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
23:46 21.07.2014.

Prestanite se svadat preko medija i pocnite radit za zasluzit tu placu koju primate ili se sklonite sa tih mjesta i dajte ljudima kojim je do naroda i drzave a ne do intriga . . . sram vas bilo

VL
Avatar Ernest
Ernest
00:54 22.07.2014.

Čitan namo neke komentare koji su, brat-bratu, ijadu puti gori od mojih ali Ti nisi reagira ka zame. Neki članak 1 pa 3, 4, 5, 6, 7, 8. 9 . Nu reci mi, koliko članaka imaš kontra domoljuba i neistomišljenika trenutne vlasti?

VL
AL
Alkana
07:46 22.07.2014.

Nek se mafijaši međusobno obračunaju!

VL
Avatar Ernest
Ernest
00:41 22.07.2014.

Idemo probati sa sveta krava.

VL
Avatar Ernest
Ernest
01:16 22.07.2014.

Evo Ti ga opet-Tovare

VL
FU
furest
08:41 22.07.2014.

tko je ono oprastao velikima milione a malim obrtnicima zatvarao objekte za 1 kunu .

VL
SI
sindiluani
08:04 22.07.2014.

A upravo vi iz SDP-a ste se hvalili kako ste drugačiji,da kod vas nema poslušnika,te kako ste pošteni,sposobni,moderni...vi ste neradnici,blebetala,i niš koristi.Izuzeci potrvrđuju pravilo.

VL
Avatar vh1
vh1
23:53 21.07.2014.

Koji su ovo ridikuli. Raspadaju se zbog taštine i političke bižuterije. HDZ se raspao u 10-tak frakcija zbog raspodjele opljačkane love, a ovi ni krasti ne znaju.

VL
NJ
njoj
09:13 22.07.2014.

rast rejtinga HDZ-a, naravno i rasti će sve do novih pobjeda!

VL
TO
tomzag
08:43 22.07.2014.

Ne bih ja rekao da je Linić prošlost. Tek kad završi tamo gdje mu je mjesto, nakon svih ovih godina prljave korupcije, onda će imati pravo na prošlost.

VL
MR
midnight rose
12:31 22.07.2014.

ovi SDP-ovci su totalna sramota!

VL
OS
osica
11:05 22.07.2014.

Liniću bili ste visokopoziconirani u vladi Milanovića. Nemojete govoriti da se sve promijenilo od kad ste vi otišli. Bulo je isto i prije- no dok vas nije dirao i vaše koje ste vi postavljali po vašoj podobnosti sve je bilolo ok. Zašto se niste nikad, a ma baš nikad u javnosti pobunili protiv toga. Do iskučenja ste šutili, branili samo vaše i svoje postupke." Naknadna pamet - uvijek dođe prekasno". Djelujete ko ostavljena mlada, ljuti na svih - niste rekli kad je trebalo , pa bi već bilo dosta vaših zapažanja. No, vjerojatno je "sezona kiselih krastavaca"

VL
MA
malimiš00
11:51 22.07.2014.

a donedavno mu se uvlačio u guzicu! tipično kukurikavski

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
11:31 22.07.2014.

Toliko tema a sve negativne po SDP... Početak kraja partije...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.