Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMJER MLADIMA

Lijepa priča iz BiH: Imam došao na mladu misu svećeniku u Rami

Foto: Facebok/Nihad Ahmetović
1/2
30.08.2021.
u 11:00

Početkom lipnja se u javnosti proširila pričao njegovom prijateljstvu sa svećanikom Josipom Dedićem

Na poziv svećenika fra Antonia Baketarića efendija Nihad Ahmetović nazočio je njegovoj mladoj misi u Rumbocima (Rama). Na kraju se obratio nazočnima i čestitao mladomisniku i njegovoj obitelji.

 "Činim ovo kao primjer mladim generacijama koji moraju zapamtiti da zajedno i jedni s drugima moramo, zarad onih koji dolaze poslije… Za poklon sam odabrao karikaturu koju je za ovu priliku uradio Amar Ajdinović, a na njoj je fra Antonio sa Ahdnamom sultana Mehmeda Fatiha", objavio je efendija na svojoj Facebook stranici. 

Foto: Facebok/Nihad Ahmetović
Naime, početkom lipnja se u javnosti proširila pričao njegovom prijateljstvu sa svećanikom Josipom Dedićem, a u studenome prošle godine je također nazočio mladoj misi svećanika Josipa Dedića, isto u Rami, prenosi Radiosarajevo.

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:13 30.08.2021.

BiH mora opstati kao drzava, nikako dopustiti bilo kakvo rasturanje, Srbija nikad nije bila preko Drine, iskoristili su JNA tehniku da zauzmu pola BiH! Hrvatska ne smije dopustiti veliku Srbiju na 70km od Zagreba.

SO
Sir Oliver
12:01 31.08.2021.

Ateist sam, ali ljudska podrska ovoj dvojici normalnih ljudi.

MI
miran11
17:25 08.11.2021.

ŠIRE "BRATSTVO - JEDINSTVO"..............ljudskoj gluposti nikad kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije