Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne bi mi bilo žao novca'

Liječnik pušten da se brani sa slobode. Udovica: Da suprug nije umro, vjerojatno bih šutjela

Ljubica Adžaip
Foto: Nova TV
30.11.2018.
u 20:24

Najzadovoljnija bih bila kada bi se promijenilo zdravstvo u cijeloj Hrvatskoj, rekla je Ljubica Adžaip

Liječnik splitskog KBC-a koji je priveden i protiv kojeg je pokrenuta istraga zbog sumnje da je primio mito od 3000 eura kako bi obavio operativni zahvat nad teško oboljelim muškarcem, koji je na kraju preminuo, pušten je da se brani sa slobode. Otkrio je to za Dnevnik Nove TV njegov odvjetnik Vinko Ljubičić. Ispitivanje liječnika je trajalo nekoliko sati. Osumnjičeni je prema riječima njegova odvjetnika, iznosio aktivnu obranu.

Ljubica Adžaip, udovica koja je prijavila splitskog kardiokirurga za primanje mita za liječenje njenog supruga, za Dnevnik Nove TV rekla je kako je sve to šokantno. 

- Najzadovoljnija bih bila kada bi se promijenilo zdravstvo u cijeloj Hrvatskoj. Da pacijent može doći u bolnicu bez novaca i da se može liječiti jer plaća zdravstveno osiguranje - rekla je.

I protiv nje je pokrenuta istraga zbog davanja mita.

- Nisam uznemirena. Ako sam zaslužila kaznu odgovarat ću za to, ne bojim se. Bojim se jedino zatvorske kazne, novčane ne. To ću nekako riješiti. Zatvorska kazna mi se ne bi svidjela - rekla je Adžaip.

Rekla je i da, da je njezin suprug preživio, vjerojatno ne bi prijavila slučaj već bi šutjela kao i drugi.

- Preživio bi pa Bože moj, ne bi mi bilo žao tih novaca - rekla je Adžaip.

Pogledajte i video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 47

DU
Deleted user
22:59 30.11.2018.

ako me išta više ljuti od ovog *mita* doktorima.. prije par dana čekam u redu u trgovini i dođe gospođa kupuje kavu, čokoladu i govori prodavačici idem kod doktora, a kakvo je vrijeme došlo moraš mu ponijeti.. naravno isti tren tlak mi je skocio na 200 i tu smo se posvađali, naime ja sam liječnik i svaki dan se svađaš s njima i odbijaš uporno njihove *poklone*i trebaš im po pedeset puta reci da neces uzeti i da ne donose, i onda im doktori krivi: GOSPODO DRAGA NEMOJTE DONOSITI I NEĆE NI UZIMATI!!!

Avatar Apsalar
Apsalar
21:05 30.11.2018.

Vrč ide na vodu dok se ne razbije

RZ
Rocky.Zg
22:40 30.11.2018.

Ovo ljeto mi je pričao prijatelj koji živi na jednom otoku da je bio u KBC Split zbog srca. Trebao je operaciju, receno mu je da ce morati dugo čekati red. Dao je kardiokirurgu 3000 eura , i bio je operiran za par dana. Na kraju je zadovoljan, jer je preživio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije