Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao s bolovima

Liječnici se šokirali kada su vidjeli što muškarac ima u rektumu

čaša u rektumu
Foto: Sun Yat-sen sveučilište
1/2
07.09.2017.
u 10:09

Muškarac je u rektumu imao staklenu čašu promjera osam centimetara koju su rektalni mišići toliko čvrsto držali da je bilo samo pitanje vremena kada će puknuti, a kako je čaša ondje dospjela nije htio priznati

S ogromnom boli u rektumu u bolnicu je stigao jedan oženjeni muškarac, a kada su liječnici napravili rendgensku snimku, imali su i što vidjeti. 

Muškarac je u rektumu imao staklenu čašu promjera osam centimetara koju su rektalni mišići toliko čvrsto držali da je bilo samo pitanje vremena kada će puknuti. 

Bizaran slučaj dogodio se u kineskoj pokrajini Guangzhou, a muškarac liječnicima nije htio priznati kako mu se čaša našla u analnom otvoru. 

Srećom, liječnici su uspjeli izvaditi čašu koristeći lijekove koji su opustili mišiće anusa te su čašu izvadili operativnim putem. 

Ni nakon operacije muškarac nije htio otkriti kako se čaša našla u njegovoj stražnjici pa o tome možemo samo nagađati.  

 

Ključne riječi

Komentara 9

KT
komen_tar
10:54 07.09.2017.

Sjeo čovjek slucajno na stol pun čaša umjesto na stolicu, eto kako..

LU
lunar777
12:03 07.09.2017.

Queer umjetnik, vjerojatno je propitkivao svoju seksualnost. Svakako poticati djecu u školama da se propitkuju.

Avatar mrTrobec
mrTrobec
11:30 07.09.2017.

Trebalo bi snimiti premijerov anus da se vidi kako se unutra drži Predsjednik Sabora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije