Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 12°C
 • Vito:

  – Ovdje njezin otac i uz to sam policajac. Locirali smo tvoju IP adresu i lokaciju i preporučujem ti da se držiš podalje od bilo kojeg drugog kontakta – napisao mu je otac, a poruku je odmah objavio na društvenim ... prikaži još! mrežama i tako upozorio druge roditelje čija djeca koriste istu aplikaciju. ::::::::::::::::: Umjesto da mu je poslao pitanje kao djevojčica i dobio njegovu privatnu adresu pa, kao policajac, došao s dokazima o kriminalu tog pedofila on ga je samo skrenuo sa svoje kćeri na neku drugu aplikaciju. ____________ Potpuno nepromišljeno kao policajac, ali i razumljivo kao otac. _________ No, pedofile se ne plaši saznanjima i objavama njihovih IP adresa, nego objavoama njihovih kućnih adresa i njihovih slika, imena i prezimena. _____ Ako oni sebi dopuštaju uništavati dječje živote, ne vidim baš nikakvog opravdanja ne uništiti njihove živote objavljivanjem njihovog imena, prezimena i adrese.

 • Avatar grom76
  grom76:

  Naj lakše je djeci gurnuti u ruke mobitele pa neka se sami brinu o sebi,pa kada tako nadrljaju,srećom ovdje je na vrijeme reagirano,onda ti roditelji traže krivca u svemu drugome amo ne u sebi. Kakav fb sa osnovnoj školi i ... prikaži još! ostali hoće li dijete biti lošije ako nema fb.

 • liffalil:

  Kao otac djevojčice i tri dečka... ja bih probao dogovoriti susret s njim... a onda mu te prstiće s kojim tipka i pipka malo naštimati i prepraviti, pa nek tipka i dalje!

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
nove računalne prijevare

Dobila lažni mail i tvrtki u Velikoj Britaniji uplatila 500.000 kn

Adrian Petričević testirao BMW M6 DIFF
TEK IZAŠAO IZ ZATVORA

Splitski 'Mad Max' objavio snimku testiranja BMW-a, opet pod istragom policije

2
Karantena u klinici Fran Mihaljević
ZABILJEŽENI NOVI SLUČAJEVI

Markotić: Djevojka mladića s koronom je testirana, rezultati će stići kroz noć

57