Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno nezadovoljstvo

Liječnici protiv izmjena Zakona o sigurnosti prometa: 'Ne želimo cinkati liječničke tajne'

20.07.2021.
u 06:36

“Po istoj bi logici prodavačica u dućanu trebala MUP-u prijaviti svakoga tko je kupio alkohol”, upozoravaju medicinari

Komentara 22

SN
sasa.novak.58
08:34 20.07.2021.

Pa već odavno cinkaju. Kad ideš po vozačku ili po produženje vozačke, na zdravstveni moraš ponijeti čitulju od svog liječnika opće prakse.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
09:18 20.07.2021.

Šta bi trebali postati Cinkeroatia?! A što ne bi onda prijavljivali i žene koje abortiraju jer lako oduzimaju život i očito su neoprezne.... Prestanite uvoditi policijsku državu!

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
07:21 20.07.2021.

Odavno je odlučeno da svi koji imaju PTSP mogu voziti i automobile i brodice. Dakle i oni koji su dobili mirovinu zbog PTSP i komisijski proglašeni nesposobni za samostalan život od rada i dobili pomoć države gdje im je dodijeljena bolesnička mirovina iz proračuna i doprinosa onih koji rade. Ako komisije, sastavljene od tima stručnjaka, nisu našle za shodno da za takve umirovljene ne zatraže oduzimanje dozvola za vožnju automobila i brodica, kako sada slično tražiti od obiteljskih liječnika? Ne ide to tako. Odluka je da svaki oboljeli od PTSP-a može, liječeni ovisnici također, sada imamo niz problema. A svako malo strada netko u prometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije